Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
1: Igaz, csak ez még nem jött le a mostani programoknál.
2: Igaz, kérdés hogy a nagy ismerettséggel mit kezdenek. NV is megadta nekik sztem olyan szinten guide-ot, amilyen szinten egy fejlesztőnek ismernie kell a kártyákat.
3: Nem ismerek olyan céget, aki a kereslet 80%-át eldobná magától, mert nem optimalizál azokra a kártyákra. (kivéve ha sokkal nagyobb pénz folyik be háttéralkukból, mint magából az eladásaikból)
Ez már önmagában elég ösztönző erő...
Nem kell egyéb hokuszpókuszokat mögé látni, abszolut nincs rá szükségülk jelen pillanatban. Nyugiban fejlesztgetnek, hozzák a kötelezőt. -
Jack@l
veterán
Mért lenne az nv erőszakos? Mitől jobb a helytzete az amd-nek, mikor réges rég az nv-vel demóztak először dx12-es játékot? Star swarmban is rendre megalázták a dx12-es portban az amd kártyáit (még mantle-al is)
Ezért nem nagyon értem ezt a hurráoptimizmust ami körülllengi őket. (meg a mesét se, hogy mantleből született a dx12)
Szóval szerintem mesék és találgatások helyett jó lenne ha mindenki a tényeket tartaná szem előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest