Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Abszolut igazad van, hiszen agyon is lohettek volna, ahhoz kepest ez milyen jo eredmeny! Lenin is kinezett az ablakon, es mosolygott - noha a tomegbe is lovethetett volna.
Ugye? Eleve minek akar az ilyen vonattal utazni? Ahulyef*sz maradt volna otthon, akkor oszt rend lenne ugyi! Agyam elszall ettol a hozzaallastol.
Gyere picit ki Europaba, aztan nezd meg, hogy hogyan mukodik.
-
törölt tag
Akkor tényleg ne essünk át a túloldalra, 7 éve tömeg-közlekedek gyakorlatilag MINDEN probléma nélkül igaz nem napi szinten. A legutóbbi nem problémám, az volt hogy én hülye nem töltöttem fel a kártyámat, mar szállnék le a buszról, erre a sofőr azt mondja üljek le szépen elvisz az állomásra(úgyis oda tartok) és ott(is) fel tudom tölteni. Ezt mihez szeretned hasonlítani? Es a sofőr valószínű índiából származik és akkor láttam életembe először. Ne kellet szívózni, nem fenyegetőzött, hanem 5 mp alatt levágta mit akarok, és ennyi, kedvesen elvitt ahova kell. Ennek oromere raktam is $50 a kártyámra, mert egy ideig meg lehet tömeg-közlekednem kell. Na ettől van nagyon távol...Es akkor meg nem beszeltünk a rendszer többi részéről...
SZVSZ
-
Redneck
nagyúr
Végülis csak egy jogtalan büntetés és egy majdnem lekésett vonat jutott neki, az nem rossz nem?
A MÁV pedig keresett fejenként legalább 2500 Ft-ot, az e-jegyük nélkül felszálló utasokon. Ez a nem mindegy.
Ez a kis mellékes bevétel nyugodtan mehet a MÁV bűnlajstromára a letagadott késések, többször eladott jegyek, és nem működő szolgáltatások mellé. És akkor még hol vagyunk a jegy nélkül, vagy egy jeggyel utazó kiccsaládos történetektől, vagy a húgyszagú másodosztályú kocsik "legendájától".
mbalint987:
A MATÁV beolvadt, de a hazai Trékom se semmi. Nem hiszem hogy fejlettebb országokban is ilyen szinten szolgáltatnak és kezelik az ügyfeleket.
A többiek maradtak, hála a módszerváltásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta tervezem már, hogy írni kellene a MÁV-os történetetekről, de most aztán pont aktualitása van a dolognak, mint a...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest