- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Nekem mondjuk a földút be van kapcsolva mert járok földúton is.
Esetleg próbálj meg pár napig nehéz kereszteződést nem kerülni - hogy viselkedik akkor.
Amúgy én is minden nap használom napi 400-500 km között megyek volt , hogy már balf***l akart vinni de az esetek többségében azért jó.
Egyébként érdekes , hogy nálam is olyan szokott lenni , hogy megyek a főúton aztán levisz a mellékutcán majd visza újra a főútra mindezt 1 perc nyereségért 8 kanyarral - én ilyenkor kicsinyítek ránézek az útra aztán megyek egyenest
nem szopatom magamat nagy kocsival a kis utcákban...
----
Sebességre nálam jól mutat ha sietős taposom megy le az idő...ha meg normál tempó akkor 1-2 perc max az eltérés. Ha viszont pályán nem tartom a 130-at nő egyértelműen a menetidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest