- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Miért nincs idézet? És ez miért tanulság?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Újabb remek írás született, remélem majd tájékoztatsz minket, hogy merre a tart a könyv, mikor lehet megvenni, én szeretnék a vevők között lenni. : )
Csak pár észrvetételem lenne. Sok a filós, ez az amaz bölcsész ember, de véleményem szerint a nagytöbbség igenis menne betonozni, autót szerelni, stb, de egyszerüen ciki. A társadalom nem ezt el várja el tőlük. Mert az ciki. Ciki leizzadni. Ez a baj szerintem. Márai jut eszembe, és az Egy polgár vallomásai című könyve. Ott nagyon szépen le van írva ez, szóval a dolog nem is annyira új jelenség. -
Crizal
tag
guga
hihetetlen, hogy mennyire jól irsz! Most a vizsgaidőszak miatt nem tudom minden írásod elolvasni, de jövőhéten sort kerítek rá feltétlenül. Irtál könyvet is már? Ha igen, hol lehet beszerezni? -
guga
Közösségépítő
Üdv! Dehogy haragszom, csak nem találom az összefüggéseket
Nem írtam, hogy elégedett lennék, vannak még az életben terveim.
Azt írtam, hogy az egyetlen dolog, amit a kirakatba rakhatok az az őszinteség.
Majd ha annyi idős leszek, mint a történet főhőse a szandai papa, akkor én is elégedett ember leszek. -
TompapaTM
csendes tag
''Nincs takargatni valóm, nem szeretném magam jobb színben feltüntetni, mint amilyen vagyok...''
Nos, Guga mester, minden tiszteletem ellenére ebben én nem hiszek. Aki elégedett önmagával és nem keresi a társadalom igazolását, nem akarja magát jobbnak láttatni, mint amilyen, az nem ír semmit a netre. Aki ide ír, az grafomán, jobbnak akar látszani, mint ami, önértékelési válságban van, ''téríteni'' akar, vagy csak egy csordához tartozni. Én is. Te is. Ők is.
Aki éli az életét teljes békében, megelégetten, annak nem kell se blog, se fórum.
Szeretem, amit írsz. Remélem, nem bántódsz meg a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Google Chrome
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest