- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Miért nincs idézet? És ez miért tanulság?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Újabb remek írás született, remélem majd tájékoztatsz minket, hogy merre a tart a könyv, mikor lehet megvenni, én szeretnék a vevők között lenni. : )
Csak pár észrvetételem lenne. Sok a filós, ez az amaz bölcsész ember, de véleményem szerint a nagytöbbség igenis menne betonozni, autót szerelni, stb, de egyszerüen ciki. A társadalom nem ezt el várja el tőlük. Mert az ciki. Ciki leizzadni. Ez a baj szerintem. Márai jut eszembe, és az Egy polgár vallomásai című könyve. Ott nagyon szépen le van írva ez, szóval a dolog nem is annyira új jelenség. -
Crizal
tag
guga
hihetetlen, hogy mennyire jól irsz! Most a vizsgaidőszak miatt nem tudom minden írásod elolvasni, de jövőhéten sort kerítek rá feltétlenül. Irtál könyvet is már? Ha igen, hol lehet beszerezni? -
guga
Közösségépítő
Üdv! Dehogy haragszom, csak nem találom az összefüggéseket
Nem írtam, hogy elégedett lennék, vannak még az életben terveim.
Azt írtam, hogy az egyetlen dolog, amit a kirakatba rakhatok az az őszinteség.
Majd ha annyi idős leszek, mint a történet főhőse a szandai papa, akkor én is elégedett ember leszek. -
TompapaTM
csendes tag
''Nincs takargatni valóm, nem szeretném magam jobb színben feltüntetni, mint amilyen vagyok...''
Nos, Guga mester, minden tiszteletem ellenére ebben én nem hiszek. Aki elégedett önmagával és nem keresi a társadalom igazolását, nem akarja magát jobbnak láttatni, mint amilyen, az nem ír semmit a netre. Aki ide ír, az grafomán, jobbnak akar látszani, mint ami, önértékelési válságban van, ''téríteni'' akar, vagy csak egy csordához tartozni. Én is. Te is. Ők is.
Aki éli az életét teljes békében, megelégetten, annak nem kell se blog, se fórum.
Szeretem, amit írsz. Remélem, nem bántódsz meg a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Átgondolva a Babszólam első két fejezetét úgy döntöttem, hogy előzetes ígéretemmel szemben nem járom körbe többet az...
- Android játékok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest