- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke #33 üzenetére
Félreértesz, csak azt írtam, hogy mivel már én is lassan huszonöt leszek, még külsős szemmel is igencsak valószerűtlen volna, hogy sosem voltam még szerelmes. Ami azt illeti, nyolc éve, tizedikes korom óta csak az vagyok, és csupán négy éve tart, hogy valóban ritkán, néhány havonta járok el itthonról.
Na, de nem szeretném megint ebbe az irányba terelni a beszélgetést.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #31 üzenetére
Életmódodnál, és lakhelyednél fogva nem forgolódsz társaság(ok)ban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy akár még ma nem csap beléd az érzelem villáma.
Ha meg van írva, márpedig meg van írva, akkor rád talál a kedves, vagy te találsz rá. -
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #31 üzenetére
Nem feltétlenül.
Lehet, hogy a Te viselkedésed a normálisÉn már túl sokszor haltam meg egy kicsit a kapcsolataim végén...
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #29 üzenetére
Soha nem tudhatod, hogy mikor üt be a ménykű. Egyszer biztos megtapasztalod a dolgod, ha hagyod, és ezt nem azért mondtam, mert félsz a bukástól.
-
Crystalheart
őstag
Most júniusban leszek 25, és a helyzet nem is fog változni egyhamar. Érdekes mód sokan azt gondolják rólam, amit fentebb leírtam, hogy félek a kudarctól, vagy a visszautasítástól. Pedig mindenkinek csak azt javaslom, és neked is, hogy ezektől nem kell tartani, az élet természetes velejárói, ezek nélkül dögunalmas lenne.
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #26 üzenetére
Ami késik nem múlik
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #24 üzenetére
Azért szurkolok
(nekem eddig a legnagyobb kudarcaim mind kapcsolatból fakadtak, kivéve a bsc-s szakdogámat... , remélem most sokkal jobb lesz
)
-
Crystalheart
őstag
Mindig úgy tartottam, hogy a kudarc is tapasztalás. Tény, hogy meg kell tanulni feldolgozni, de utána már sokkal könnyebb lesz minden téren. (Kénytelen is vagyok így gondolkodni, mert a filmművészeti filmrendezői szakára 600-an jelentkeznek, de csak 6 embert vesznek fel, ezek egy része is valószínűleg "pajtás".
)
-
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #18 üzenetére
Épp ez az, elég volt egyszer elrontani az életemet a szakítással, hónapokig mint egy árnyék mászkálni. Valahogy kezd elegem lenni abból, hogy szép és jó valami, aztán elromlik és mindkét fél sérül. Túl sok ilyenben volt részem az elmúlt időszakban.
Ennek ellenére igazad van, hogy semmi sem biztos
-
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
A paradicsomos káposztának kifejezetten jót tesz egy nap pihenés, így a teóriád megdőlt.
Amúgy nálam sem működött ez a restart dolog. A tesóm meg így nősült. Azóta is együtt vannak, bár azt nem tudom, hogy ki mennyire boldog...
-
Crystalheart
őstag
Ezt csak te tudhatod a legbiztosabban.
De abba is érdemes belegondolni, hogy ugyan, akkor mi van, ha megint belemész - aztán mégis, ismét szétmentek? Semmi. Az emberek félnek a szakítástól, a visszautasítástól, bármiféle kudarc-élménytől, és épp ezért esnek aztán pofára. Mert hasonló passzusokat szoktak kiabálni akkor is, amikor például egy lány egy nála jóval idősebb férfival, vagy a mostohatestvérével, vagy mittudomén, kivel jön össze: kár az egész, mert úgysem lesz hosszú életű a kapcsolat. Egyrészt sosem lehet biztosan tudni, másrészt akkor meg mi van, ha nem lesz az?
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
Itt viszont lehet. 2 év kapcsolat + 2 év különlét sok mindent elmond...
-
Crystalheart
őstag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Ugyan, minden leves jó felmelegítve, csak forrásig kell melegíteni.
BTW, párkapcsolatnál ezt nyilván esete válogatja, sosem mernék nagy általános igazságokat mondani e tekintetben.
-
-
Vakegérke
félisten
Két éve jártam Marikámmal, amikor szakítottunk. Nem volt harag, az anyja vert közénk éket. Fél év múlva találkoztunk, rá két hónapra már a feleségem volt. Csak a halál tudott minket elválasztani.
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. -
greenity
senior tag
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Sajnos tudom, bármennyire is szeret a fizikus énem kísérletezni... ezt nem merném megtenni.
-
FatalEror
addikt
Szép történet!
Megtörtént? -
mexicanraven
senior tag
Felmelegitve csak a toltott kaposzta jo.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Valamikor régen, amikor az égen...Szóval egyszer volt hol nem volt, volt egy fiú és egy lány. Ugyanabba a suliba...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest