Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsirfecske
addikt
válasz #89874944 #7925 üzenetére
én most szenvedtem vele fél órát mire sikerült a helium desktop appnak látnia a telót. meg nem tudnám mondani hogy kell csinálni, próbálkoztam az itt linkelt driverrel sokszor/sokféleképpen míg egyszer csak jó lett. azért ez vicc hogy 2014-ben még mindig ilyen sztochasztikusan megy ez win platformon.
de ha csak azt akarod hogy rádugd másolás céljából, az nekem win7 64bit alatt magától ment, a windows által automatikusan feltelepített driverrel kezdetektől fogva.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz #89874944 #7933 üzenetére
Szia
Én ezt a drivert szoktam használni:
Továbbá néha eljátssza, hogy nem ismeri fel azonnal, ilyenkor ha van kedvem átdugom egy másik portba, ha nincs, akkor
- bedugom a kábelt a telefonba (a számítógépbe nekem állandóan bevan)
- feljön a telefonon a jelzés hogy csatlakoztatva van
- rányomok az értesítésre ilyenkor bevisz a beállítások közé ahol ki lehet választani, hogy milyen módban csatlakozzon
- kiveszem a pipát az éppen beállított mód elől, majd újra visszateszem és már fel is dobja a gép a telefon mappáját.Hogy miért csinálja ezt fogalmam sincs, eddig az omni romra gyanakodtam, mert a nexus 4 is eljátszotta párszor.
Ja még egy... nexus 4-nél valamikor előjött az is, hogy nem volt hajlandó kidobni a telefon mappáját, amíg az usb debugging be volt kapcsolva.
Próbáld ki hátha.
Sajna a vezeték nélküli megoldások nagyon lassúak szoktak lenni, szoktam használni az AirDroid-ot erre a célra, de nagyobb fájloknál vagy leáll, vagy szemtelenül lassú.
Acura13
Őszintén most kit próbálsz meggyőzni? Ha nem laggol a G2-d akkor örülj neki és használd, itt szerintem senkinek nem laggol a telefonja, csak örülünk neki és használjuk.
Tessék szépen visszamenni a G2 fórumba és meséljétek egymásnak, hogy micsoda szemét banda van a nexus 5 fórumba mert nem hajlandóak elhinni, hogy nem laggol a G2...
Szerintem senkit nem érdekel ez az egész, nem is értem honnan kerültetek most ti ide hirtelen?
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz #89874944 #7979 üzenetére
Próbáld meg, hátha
Egyébként nem fájlokat szeretnél mozgatni? Csak az adb devices miatt kérdezem
Más
Valahol logout-on volt egy írás android file megosztásról, valaki a hozzászólások között említette a samba-t mint opciót és linkelt is egy leírást, vagy leírta a hozzászólások között, már nem emlékszem.
Nincs valakinek elmentve? Egyszerűen nem bírom megtalálni...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz #89874944 #8726 üzenetére
mi van fent ? stock ? ide is viheted
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
válasz #89874944 #23698 üzenetére
A kék telefonkagyló ikonra gondolsz? Az direkt olyan, hogy ha megnyomod, először az utoljára hívott számok listáját jelzi ki, kártyás formátumban. Ha még nem hívtál senkit, üres az egész.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
lord.lakli
őstag
válasz #89874944 #43081 üzenetére
Add el és vegyél iPhone-t. Ezt a szart tényleg el kell adni.
Ja még ha 5.0-ra mondanád, hogy nem az igazi még megértem, de szarnak az sem volt szar. Arra esetleg nem gondoltál, hogy ha 83%-nál kikapcsol az nem az oprendszer hibája, hanem vagy akku, vagy hardver. Ha ennyire szar lenne, akkor a net már tele lenne az ilyen hibákkal.
-
metal01
őstag
válasz #89874944 #45417 üzenetére
Hívd fel a központi szervizt, vagy menj be személyesen és kérdezd meg, hogy mi a helyzet ilyenkor. A SIM melletti repedésnek és a bootloopnak semmi köze egymáshoz. Nem is értem, hogy egy ilyenre hivatkozva hogy dobhatják vissza. Ha ők tudnak megoldást találni akkor OK, de ha nem én még futnék egy kört a fogyasztóvédelemnél. Végső esetben pedig az említett szervizes kolléga talán tud segíteni.
-
arni1
aktív tag
válasz #89874944 #45413 üzenetére
másik stockot próbáltál feltenni? ha hosszan nyomod a bekapcsológombot(10-15 sec) akkor teljesen kikapcsol, utána hangerő le-fel+bekapcs és recoveryben vagy. onnan már lehet mókolni.
@metal01: btw ma a központi szervíz közvetlen száma(lg ügyfélszolgálattól kapott telszám) 30+ hívás után sem volt elérhető. 1x jelzett foglaltat. nem tudom, hogy amőbáznak vagy a nemesebbik szervükkel játszadoznak egész nap, de egy telefont igazán fel lehetne venni.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz #89874944 #45608 üzenetére
Bécsi (és egyéb Osztrák) MM-ben NEM adnak gari papírt, csak számlát, amin (elvileg) rajta van a telefon IMEI száma. Ezzel itthon is tudod javíttatni!
(#45610) agressor12: slice14 jól mondja, a telefon csipog, nem a töltő.
Én múlt héten rendeltem egy Nillkin Magic Disk II – az olcsó Qi töltők királyát.
Sokkal dizájnosabb mint az itthon kapható darabok, és kb 5500-at fizettem érte Aliexpress-en (ennél olcsóbban sehol nem találtam eredetit).(^)(>.<)(^)
-
thesound
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok