Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkaroly
csendes tag
válasz orimate86 #17511 üzenetére
Nekem tetszene az új layout, de nincs lattitude amit használtam eddig rendesen, a g+ locations az agyonbutítva, plusz ritkán járok tömegközlekedéssel metrón kívül, ott nagyon hasznos volt. Plusz ahogy mondtátok köztes cél és társai ... jó hogy waze integrációra gyúrnak vagy valami de nem vagyok elégedett most ...
-
twine
veterán
válasz orimate86 #17503 üzenetére
verziója pont ugyan ezeket az értékeket mutatja,(ami nem meglepő a szoftveres méréseknél)
Lehet ,hogy én vagyok belesz*rós, de én az ilyen dolgok fölött úgy sztaladok át mint f*s a libán
Valahogy nem akartam soha okosabb lenni mint az ekkora cégek mérnökei...(ez nem neked szólt, hanem magamról beszélek)
Szóval én úgy gondolom ilyesmivel nem érdemes foglalkozni mindaddig, míg a telefon teszi a dolgát úgy ahogy kell...
És teszi...
Aksi életciklusra visszatérve pedig,,,az, hogy nem "körömmel" lepattintós az aksi fedlap, még nem jelenti azt, hogy nem cserélhető az aksi...2+2 csavar emlékeim szerint, és akár te magad is ki tudod cserélni, de legrosszabb esetben is aksi+2-5 ezres munkadíjból megoldja neked bármelyik szervizes ha egy-két év múlva kezdene hanyatlani az aksi állapota, és még nem jutottál el arra a szintre hogy lecseréld a telefont...
Egyszóval...:
take it easy
Szerk:[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz orimate86 #19012 üzenetére
Mi a baj a napijeggyel?
Egy ezrest megér, ha nem is a 100Mb miatt, hanem azért mert hazai percdíjakkal telefonálhatsz, és a hívásfogadás is 0Ft!
Navizni, emilezni bőven elég az adatforgalom is, és feltöltőkártyásoknak is élő ajánlat.http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming/europa-napijegy;jsessionid=yn5sR21NDQ8YNj9bRsFFnDvPJk87pN6pDNjV8zvnhwfVvGpnCM9D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest