- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
orimate86 #19012 üzenetére
Mi a baj a napijeggyel?
Egy ezrest megér, ha nem is a 100Mb miatt, hanem azért mert hazai percdíjakkal telefonálhatsz, és a hívásfogadás is 0Ft!
Navizni, emilezni bőven elég az adatforgalom is, és feltöltőkártyásoknak is élő ajánlat.http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming/europa-napijegy;jsessionid=yn5sR21NDQ8YNj9bRsFFnDvPJk87pN6pDNjV8zvnhwfVvGpnCM9D
-
twine
veterán
válasz
orimate86 #17503 üzenetére
verziója pont ugyan ezeket az értékeket mutatja,(ami nem meglepő a szoftveres méréseknél)
Lehet ,hogy én vagyok belesz*rós, de én az ilyen dolgok fölött úgy sztaladok át mint f*s a libán
Valahogy nem akartam soha okosabb lenni mint az ekkora cégek mérnökei...(ez nem neked szólt, hanem magamról beszélek)
Szóval én úgy gondolom ilyesmivel nem érdemes foglalkozni mindaddig, míg a telefon teszi a dolgát úgy ahogy kell...
És teszi...
Aksi életciklusra visszatérve pedig,,,az, hogy nem "körömmel" lepattintós az aksi fedlap, még nem jelenti azt, hogy nem cserélhető az aksi...2+2 csavar emlékeim szerint, és akár te magad is ki tudod cserélni, de legrosszabb esetben is aksi+2-5 ezres munkadíjból megoldja neked bármelyik szervizes ha egy-két év múlva kezdene hanyatlani az aksi állapota, és még nem jutottál el arra a szintre hogy lecseréld a telefont...
Egyszóval...:
take it easy
Szerk: -
nkaroly
csendes tag
válasz
orimate86 #17511 üzenetére
Nekem tetszene az új layout, de nincs lattitude amit használtam eddig rendesen, a g+ locations az agyonbutítva, plusz ritkán járok tömegközlekedéssel metrón kívül, ott nagyon hasznos volt. Plusz ahogy mondtátok köztes cél és társai ... jó hogy waze integrációra gyúrnak vagy valami de nem vagyok elégedett most ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!