- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RECSKA
veterán
Huh, mit vetettem...
Ez egy teljesen szuz android rendszert alkalmazo telefon. Nem az egyetlen, mert a sok csodas kinai telcsi is ilyen. Csak eppen itt a google all mogottunk.
A gyari szuz android nagyon buta. Rengeteget kell rajta alakitani. De ha ezek megtortentek, akkor fantasztikus rendszer lesz belole.
Barmelyik telefonon lehet romokat cserelni. Itt annyi az elony, hogy az egyik legnagyobb tabor van mogottunk.
Volt lg-m, samsung-om, htc-m, de kozelebe sem ernek ennek a tabornak.
Nem iget hirdetek. Isten ments...
De kerdem en, ha arra talaltak ki, hogy szenne legyen frissitgetve, folyamatosan probalgatva, akkor miert ne hasznaljuk ezt a funkciot?Ha egy 500 lovas autot vesz az ember, es varosban hasznalja, mi ertelme?
En sem romolgatok mar, mert megtalaltam a szamomra tokeletes osszeallitast. De amig nem lett meg, bizony minden nap cserelgettem. Minden telefonommal igy volt, de itt legalabb megtalaltam azt a romot, ami mindenben a leheto legtobbet nyujtja nekem.
Pac rom 22.1.0 + matrix v8.5 kernel + 20mbps fhd kamera mod + Camera zoom fx fotozashoz + pie a navigombok helyett.
Igy tokeletes
)
Szerk : az atlagfelhasznalo mit nez? Nezd ma, milyen szep ikonok, idojaras micsoda, pffuu, milyen csobogas van feloldasnal... Vagy a htc sense felulet. Gyonyoru mindegyik. Csicsa kell a nepnek.
A sok droid meg csak azt latja, hogy "fako" kijelzo, "csunya" alap ikonok alap launcherrel, nem igazan jo kamera, stb. Holott ezeken nagyon jol lehet segiteni. De aki ezeket megteszi, mar nem alap user...De az biztos, hogy a kinezetevel barkit megfog. Szerintem a htc one utan a piac legszebb telcsije! Imadom
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- Drón topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!