Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RECSKA

veterán

válasz twine #9869 üzenetére

Huh, mit vetettem...

Ez egy teljesen szuz android rendszert alkalmazo telefon. Nem az egyetlen, mert a sok csodas kinai telcsi is ilyen. Csak eppen itt a google all mogottunk.

A gyari szuz android nagyon buta. Rengeteget kell rajta alakitani. De ha ezek megtortentek, akkor fantasztikus rendszer lesz belole.

Barmelyik telefonon lehet romokat cserelni. Itt annyi az elony, hogy az egyik legnagyobb tabor van mogottunk.
    Volt lg-m, samsung-om, htc-m, de kozelebe sem ernek ennek a tabornak.
    Nem iget hirdetek. Isten ments...
    De kerdem en, ha arra talaltak ki, hogy szenne legyen frissitgetve, folyamatosan probalgatva, akkor miert ne hasznaljuk ezt a funkciot?

Ha egy 500 lovas autot vesz az ember, es varosban hasznalja, mi ertelme? :)

En sem romolgatok mar, mert megtalaltam a szamomra tokeletes osszeallitast. De amig nem lett meg, bizony minden nap cserelgettem. Minden telefonommal igy volt, de itt legalabb megtalaltam azt a romot, ami mindenben a leheto legtobbet nyujtja nekem.

Pac rom 22.1.0 + matrix v8.5 kernel + 20mbps fhd kamera mod + Camera zoom fx fotozashoz + pie a navigombok helyett.

Igy tokeletes :)))

Szerk : az atlagfelhasznalo mit nez? Nezd ma, milyen szep ikonok, idojaras micsoda, pffuu, milyen csobogas van feloldasnal... Vagy a htc sense felulet. Gyonyoru mindegyik. Csicsa kell a nepnek.
    A sok droid meg csak azt latja, hogy "fako" kijelzo, "csunya" alap ikonok alap launcherrel, nem igazan jo kamera, stb. Holott ezeken nagyon jol lehet segiteni. De aki ezeket megteszi, mar nem alap user...

De az biztos, hogy a kinezetevel barkit megfog. Szerintem a htc one utan a piac legszebb telcsije! Imadom :)

Új hozzászólás Aktív témák