- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
noorbertt #57286 üzenetére
Most írtam neki, hogy "you say minor scratches, but have you seen the photos I've attached?"
Valamint szóvá tettem, hogy újat ígértek, ez meg messze van tőle, több ponton is. Ha erre nem lépnek valami szépet, akkor persze, egyből Case. Csak gondoltam, még jófej leszek, és megpróbálom megbeszélni velük.
Csak azt sem akarom, hogy mondjuk visszapostát kérjenek, mert az legalább ~1200Ft, amit meg nem vagyok hajlandó még rákölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest