- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ebben a pillanatban sikerült bejutnom a bootloader menu-be. Leírom hogyan és mi történt, hátha más is belefut és segítéségére lesz a post. Ha fali töltőt használtam, akkor a download mode-ba sikerült úgy bejutni, hogy lehúzom a telefont töltőről, visszadugom és a Vol+- power gomb triót közvetlen utána egyből nyomtam kb. 10-15 mp-ig (közvetlenül csak a töltőre helyezés után működött ez a módszer). Ekkor a bootloader helyett a download mode jön be (Samsung-nál ismerős lehet az ODIN utility mentőöv). Viszont ha lehúztam a töltőről, a download mode eltűnik, kikapcsol a készülék (ráakartam dugni PC-re, hogy történik-e valami). USB kábel bedug egy USB 2.0-ás aljzatba, másik vége rádug a telefonra. Ismét nyomom a Vol+- power gombot, de semmi. Mondom ilyen nincs. Már nem emlékszem, mert kicsit belezavarodtam, de itt már a bootloader menu jött elő valahogy, valamelyen kombinációra. Mintha a karácsonyi ajándékot bontottam volna ki 15 évvel ezelőtt. Nyomtam gyorsan egy full wipe-t: factory reset, wipe data/cache, majd vissza a cm-10.1-20130804-NIGHTLY-mako (+ gapps) + mako-jb-kernel-016-tbu. Ma éjjel sem unatkozunk és már megint 1:30...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!