- Asszociációs játék. :)
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az MP4 boxmeccs hang nélkül folytatódik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Azt nem lehet megoldani, hogy albumonként tudnám feltenni a zenéket? Csak mert nekem mindent egybe vegyít, ha feltöltöm!
-
Nus
tag
Nem kell neked átkonvertálnod megcsinálja a google: [supported filetypes]
The sky was pink...
-
Youri
veterán
válasz
Psychonaut #43 üzenetére
Azért fájó pont, mert otthon az asztali gépemen a zenéim FLAC-ban vannak... Most ha ezeket felhősíteni akarom, akkor előtte konvertáljam MP3-ba
RTX ON
-
Psychonaut
veterán
Fejlettebb maga az AAC kodek, es ugyanolyan bitratan valoban hatekonyabban tomorit (ettol a te osszehasonlitasodat meg nem talalom igaznak), de donto kulonbseg nincs a ketto kozott. Es bar igaz, hogy gyakorlatilag semmi hatranya nem lenne az AAC-nek, de ha van is atlagos felszerelesekkel (ertsd: barmilyen Androidos mobil + gyari fulese) hallhato kulonbseg, azt csak a nagyon eles fuluek hallhatjak meg, az emberek 99,9%-a nem. Azert azt vegyuk eszre, hogy ez a szolgaltatas viszont pont nekik, a tomegeknek keszult, nem az audiofil kozonsegnek, ergo az MP3 tokeletes valasztas.
-
tomp
félisten
válasz
Psychonaut #43 üzenetére
Az AAC azért jobb, mivel fejlettebb.
pl egy 256kbps-es aac egy 320-as mp3 szintjén van. Vagy még jobb is.
Ugyan ez figyelhető meg az mpg2 és az mpg4(avc)-nél. mpg4-nél 1080p-nél már 10Mbps is szép képet ad. Mpg2-nél ugyan úgy 10Mbps-el már nem olyan a képminőség illetve a mérete is sokkal nagyobb.Market
Sikerült visszavarázsolnom a Marketet és azóta nem is frissített Play Store-ra. -
Psychonaut
veterán
FLAC tamogatas hianya miert fajo pont? Gyakorlatilag sem a hardveres lehetosegek nincsenek meg egy mobilon/notebookon/tableten ahhoz, hogy halld a 320CBR es a FLAC kozotti kulonbseget, sem pedig a mobilnetcsomagok nem 20-100MB-os fajlok streamelesehez vannak igazitva. Otthoni halozaton meg (ahol elkepzelheto olyan gep, amin meg is eri FLAC-et hallgatni, nem csak placebo) ugye eddig is siman meg lehetett osztani zenet.
AAC miert jobb, mint az MP3?
-
tomp
félisten
OldMarket megoldás nem hatásos. Ma reggelre így is frissített Play Store-ra.
-
citkar
addikt
Nem rossz ötletnek, bár egy youtube lista is hasonló, ha már online akarjuk hallgatni.
Így is lehet növelni a kívánatos (a "felhasznált") sávszélességet
Had fizessünk nagyobb mobilnetes csomagot -
tomp
félisten
Frissítettem a cikket!
Az oka: Playesedés -
tomp
félisten
A mai Playesedés kicsit keresztbe tett! Az eddigi Market Unlocker app már nem működik a Play Store-nál. Így aztán akinél frissített a Market Play Store-ra, nem fog tudni vásárolni zenét.
-
zseko
veterán
Ez ló...füttyöt sem ér normális méretű mobilinternet nélkül. Mint ahogy a dropbox, box, UbuntuOne és társai sem. Normális mobilinternetet pedig nem normális horror árban mérnek.
HR24.hu
-
krystman
őstag
Én már jó ideje használom ezt a szolgáltatást, és egyre jobban tetszik. Főleg amióta Androidos a telefonom, így az igazi ez a dolog. És 20ezer szám nem kevés akárhogy is nézzük. Egyébként az Android klienst is csak kis trükkel lehet elérni. Még annyit, hogy az Amazonnak is van egy ilyen szolgáltatása, annak keresem az Androidos kliensét. Ha tud valaki tippet, nem bánnám!
-
Tomaaasz
aktív tag
Nem tudom leszedni a gépre a Music manager-t. Valaki tud segíteni?
Oda mentem, ahol vagyok!
-
tomp
félisten
Na mostantól nincs Google Market és Google Music! Google Play az új nevük!
-
tomp
félisten
válasz
banhammer #22 üzenetére
Gyorsan írtam mobilról és azért lett ő! :-)
Én agyf@szt kapnék ha válogatnom kellene a lemezek közül... :-D
Amióta használom a Music-ot, sorban rippelem be 320-as vagy 256-os mp3/m4a-ba a lemezeket és tolom fel.Na és abból a 746gigából mennyi eredeti? :-D
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Amióta a Google is engedi. :-D
Komolyan! Múltkor pc-n proxy alatt vásároltam. Jött egy levél, hogy nem sikerült ellenőrizni a bankkártya adatait ezért zárolják a Market vásárlásokat. A legutolsó vàsárlást törölték és nem terhelték meg a számlámat.
Kértek folyószámla kivonatot(kitakart számokkal. aszem k.szám utolsó 4számjegy meghagyàsával) a feloldáshoz.
A kártya akkor New York-i címmel ment. Másnap válaszoltak is, hogy minden rendben, vásárolhatok tovább.
Egyenesen a Google Wallet csapat egyik embere válaszolt. :-) -
Polllen
nagyúr
Részletes leírás, de mióta lehet régiózárkijátszást publikálni?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
banhammer
veterán
Nehez lenne feltolteni a tobb, mint fel teranyi zenemet (lehet,, hogy par szaz gigaval tobb).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tomp
félisten
Igazából nem stream megy, hanem gyorsan elkezdi letölteni a zenét és közben már hallgatható.
Nem merül olyan gyorsan. Mivel ha letöltötte, abba hagyja a forgalmazást.Csak akkor lesz mono a hang, ha EDGE alatt vagy. A bitrate meg attól függ, hogy te milyenbe toltad fel.
-
nebulo
tag
Nekem 3 bajom van ezzel a felhős zenehalgátassal: hangminőség/szolgáltató által elkönyvelt adatforgalom/telefon üzemideje.
Éppenséggel megélek én az utcán FLAC nélkül is, de azért ha 320 alá megy vagy átkapcsol monóba akkor falnak rohanok. Továbbá, hogy ha 3G-n használom a dolgot (és lássuk be úgy van neki értelme), akkor az mi pénz nekem a szolgáltatónál? Továbbá én egy nap nem 2x30 percet hallgatok zenét mint az emberek többsége (amíg beér munkahelyre/iskolába meg hazafelé) hanem napi 2-5 órát. A telefonok többsége így is jó ha aktívan használva elmegy reggeltől estig.
Sztem megvárom amíg lesz Mo.-n is rendesen LTE, akkor talán még a FLAC is belefér illetve ha a szolgáltatok tolnának olyat, hogy - mint a FB és az e-mail ingyenes és csak a böngészés/letöltés kerül számlázásra (vagy hogy is van?) - a zene stimmelés free vagy havidíjas.
Mindenesetre lehet, hogy 5-10 éven belül nem is lesz választásunk, mivel egyre jobban terjed a bővíthetetlen beépített tárhely. Legutóbb a Sony képviselőse tolta a Mobilarénások arcába, hogy ők kitalálták, hogy az új modelleknél melyik modell tulajdonosának mennyire tárhelyre van szüksége.
Brave New Cloud!
-
xlife11
senior tag
Azért az 1,29 $ elég elszállt ár egy dalért...
-
krystman
őstag
-
micimacko
aktív tag
Miért ne lenne értelme...a felhő alapú szolgáltatás itt a lényeg. Minden készülékkel amit hozzá kapcsolsz az accounthoz ugyanazt a tartalmat látod (módosítás esetén mindenhol változik a tartalom). Illetve ott vannak a Win-es telefonok, meg 1-2, melyekben nincs SD kártya bővítési lehetőség.
Szerintem nagyon is fasza dolog a felhő alapú szolgáltatás. Aki meg nem bízik ezekben a szolgáltatókban, az megoldja saját szerveren. Synology is a legújabb software-ban vezeti be a felhő alapú szolgáltatását, így minden az otthoni saját szerveren fut.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Plumpy
aktív tag
Hát én proxyn keresztül beléptem, úgy még működött, proxy nélkül ugyanúgy pofázik, hogy csak USA....
Plumpy - A kultúrbölény
-
sagit
veterán
Köszi a cikket!
Lehet kipróbálom délután. A tárhely mennyi is?LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
lo Felhő alapú zenelejátszás Androidos készülékekre!