- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
Használtan, de 1 hónapot se volt az előző tulajnál.
Garancia sajnos nem volt rá, nem tudom miért. De nem félek attól, hogy tönkremegy. Elvégre Logitech.cskamacska: Sajnos nem oldható meg, csak stereó füles van itthon.
Amúgy is. Minden 7.1-es füles csak szoftveres térhangzással rendelkezik.
És a fülpárnákba még mindig nem sikerült beleizzadnom, pedig marha meleg van. -
cskamacska
addikt
válasz
glspeter1 #15 üzenetére
Sün!
Jópofa füles, de a műbőr párnákat hanyagolhatnák a gyártók, egyszer izzad bele a füled, már a pokolba kívánod majd.
De legyen akármilyen csoda bőr is, még érintésre is kellemetlenebb mint egy normálisabb plüss-bársony.
A cikk nyilván inkább élménybeszámoló, de igazán olvasnák egy összehasonlító cikket a hangminőségéről, illetve mivel csak szoftveres a térhangzás, egy hasonlítást más szoftveres dolbifüles megoldásokkal. Esetleg megoldható lenne valami ilyesmi? Lécci! Lécci! Lécci!
-
wrox
őstag
Hali,
Grat a cikkhez.
Ezt használtan vagy újonnan vetted a PH-n? -
zalman90
őstag
nekem meg 2500ft os genius fülesem van
van rajta mikrofon azt annyi
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem fél éve van meg, mi annó még 30k-ér vettük kb, de ez lényegtelen. Csak azért írom, hogy lásd a 19k az (szinte) semmi érte.
Amúgy teljesen egyetértek a cikk írójával. Én cod2-zök, ott fontos nagyon a hang. Már-már olyan jól hallom a dolgokat, hogy ha akarnám falon keresztül követhetném az embereket, csak hát az félre érthető
A TS3-as baki nálam is megvan. Azt nem mondanám, hogy zavar csak, ha ts2 vagy ventri után átmész ts3-ra elég fura.
Zene-film tökéletes rajta. Mind2-t surrounddal hallgatom.
Szóval 10/9 nálam isÜdv és grat a füleshez. (fejeshez
)
-
törölt tag
jó kis füles de 19ezer :S
-
szablya
aktív tag
must have! (ez is
)
-
sp@rtan
senior tag
Egy kis kötözködés: füles-fülhallgató ha jól tudom. ez meg fejhallgató, úgyhogy fejes(?
).
Grat hozzá, szép darab!
glspeter1: nekem is furán hangzik a fejes -
Cucuska2
addikt
mennyibe fájt?
-
thiefoner
csendes tag
Szép kis füles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest