Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madaraszf
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Figyeltem én is, továbbá tagja vagyok egy őket pesztráló magyarokból álló csapatnak. 1.4-en nekem már nem csinálja a 24 FPS-re való redukálást, és az irányítás is enyhén jobb lett. Továbbá valamelyest optimalizálták a grafikát is, ami a kártyakihasználtságon igencsak meglátszik. Bár 18-25% ugrás egy kis füst effektnél.....

Késett is, el is .úrták kissé, de azért szeretjük.
-
madaraszf
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
1.4 már játszható a game. Nincs FPS probléma!

-
madaraszf
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Gondolm az 1.3 autoupdate települ akár az 1.1 és az 1.2 ...? Az 1.3 csak ezek után elérhető...?
ZozzHUN FPS fix? Inkább csinálnák meg a játékot végre PC-re ahogy ígérték. 25 Hz (fps) persze, mivel konzolra írták és azt általában TV-n játsszák (meglátásom szerint valamiféle automatika van a játékba építve ami magas részletesség beállítása mellett próbál belepiszkál a felbontás és a frissítési frekvencia arányába). Nem beszélve 30-40%-os videó kártya kihasználtság melletti szaggatásról.... ami ugyancsak az optimalizáció tényét erősíti.
Sajnos manapság már egyre több játékgyártó megengedi magának azt, hogy sz.rt dobjon piacra. Jó reklám, szédítő trailer-ek és már veszik is az emberek...A játék jó lett, de rendesen át kellett volna dolgozni pc-re. Mindezek ellenére és bízva a mielőbbi javításokban szerethető lett.
Akinek lenne coop-ban játszani vegyen fel GTHRacer Uplay-en.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Jobb lenne egy FPS fix

-
ZozzHUN
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Akkor minek kérdezted?

BTW, ott nálam egy driver frissítés megoldotta, ennél a játéknál pedig a fejlesztőkre várnak.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Izmos gépen akadt, mint a disznó, majd ott kiderült, hogy a driver a ludas, 1 hónap múlva kijött egy új driver, és fix 60 fps lett. Itt gondolom a fejlesztők a ludasak, legalábbis a Rage-nél a fejlesztők mutogattak a driverre, végül igazuk is lett.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem csak ezt, még rengeteg más postot is, TALÁN egyet lenne érdemes kipróbálni, 3xx előtti nvidia drivert, de egy játékért régi drivert felrakni... áhh... majd szépen a fejlesztők megcsinálják, utána befejezem az utolsó pályát

Tisztára ugyanaz a helyzet, mint a Rage-nél

-
Vistaboy
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Köszi, javítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest