Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Igen. Én csak alvállalkozó vagyok.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Miért, a megbízódat is csak megbízza valaki?
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nem feltétlenül elvárás, mert a megbízóim is tudják, hogy ez nem jó, de az előre hozott határidővel ők sem tudnak mit tenni.
Sokkal jobban zavar, hogy a kívülállók azt gondolják, ezt én élvezem. Pedig nagyon nem. Elkönyvelnek egy munkamániás idiótának, akinek abból áll az élete, hogy halálra dolgozza magát. Sokkal szívesebben járnék én is moziba például (több, mint 1 éve nem voltam), vagy darts-oznék, vagy akármi. Más kérdés, hogy abból nem lehet megélni.
-
Crystalheart
őstag
Egyébként mintha elvárnék az embertől, hogy ha informatikus vagy legalábbis számgép előtt dolgozik, egyúttal fanatikus is legyen, akinek nincs más vágya az életben, min napi óra alvással és rendelt gyorskajával a gép előtt görnyedni álló nap.

-
Ismét leszögezném, hogy nem élvezem ezt, nem vagyok munkamániás és konkrétan rosszul esik, amikor valaki ezt mondja. Sok a munka és szűk a határidő (előrébb hozták 2 hónappal), de meg kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest