Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Igen. Én csak alvállalkozó vagyok.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Miért, a megbízódat is csak megbízza valaki?
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nem feltétlenül elvárás, mert a megbízóim is tudják, hogy ez nem jó, de az előre hozott határidővel ők sem tudnak mit tenni.
Sokkal jobban zavar, hogy a kívülállók azt gondolják, ezt én élvezem. Pedig nagyon nem. Elkönyvelnek egy munkamániás idiótának, akinek abból áll az élete, hogy halálra dolgozza magát. Sokkal szívesebben járnék én is moziba például (több, mint 1 éve nem voltam), vagy darts-oznék, vagy akármi. Más kérdés, hogy abból nem lehet megélni.
-
Crystalheart
őstag
Egyébként mintha elvárnék az embertől, hogy ha informatikus vagy legalábbis számgép előtt dolgozik, egyúttal fanatikus is legyen, akinek nincs más vágya az életben, min napi óra alvással és rendelt gyorskajával a gép előtt görnyedni álló nap.

-
Ismét leszögezném, hogy nem élvezem ezt, nem vagyok munkamániás és konkrétan rosszul esik, amikor valaki ezt mondja. Sok a munka és szűk a határidő (előrébb hozták 2 hónappal), de meg kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest