Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Hogy ezek a főnökök mekkora ...!
Az én nagyfőnököm megy januárban egy Új-Zéland - Ausztrália körútra a többi nagykutyával együtt, fejenként potom 1,8 milláért. Közben meg benyögték, hogy sajnos valószínűleg nem lesz karácsonyi pénz, mert nincs rá keret. Érdekes. Miért nem mondják azt, hogy nem adunk, és kész? Miért kell hazudozni???
Az a baj, hogy szerintem a cégeknél a vezetés nem is tudja, hogy milyen az, amikor hónap végére elfogy a pénz, mivel nekik nem fogy el. Mondjuk havi 3-4 millából nekem is maradna pár ezer hó végére is.
Én most egy kissé megfáztam, lelkesen fújogatom az orrom, és a főnök úr itt sipákol mellettem, hogy ugye nem leszek beteg, és nem maradok otthon, mert nagyon sok munka van, és nem boldogulnának, ha én nem jönnék. Az persze eszébe sem jut, hogy négy éve nem volt fizetésemelés.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- iOS alkalmazások
- Notebook hibák
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest