Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolopele #368 üzenetére
"Miért kell annyira erőltetni a Ryzent?"
Talán mert ár/érték arányban hülyére veri az intelt?
Most vettem 6c/12t Ryzen 2600-at. Újan 33 ezer volt. A szintén 6/12-es i7 8700 meg 100k+. Ráadásul a HT szana szét van sz@patva mostanában. A hülyének is megéri.
Játékokban a teljesítményük kb. azonos, alap órajelen pedig prime alatt is megáll a proci hőfok 55 foknál egy 8 ezer forintos TX3 Evo hűtővel.
Tehát még csak feszelgetni sem kell rajta semmit. Megveszed, használod. Kuponokkal 76 ezerben megállt a Ryzen 2600, a B450-es lap, meg hozzá a 16GB 3000Mhz DDR4. Ennyiből intelnél a procit sem vetted volna meg.
Na ezért kell annyira a Ryzen-t erőltetni.i7 6700-at váltott, és össze sem lehet hasonlítani a 2 processzort. Azonos beállítások mellett +20-30FPS-eim vannak.
Az meg extra poén, hogy 45-ért vitték el a használt, jóval szarabb i7-et.
Szóval én örülök, hogy vannak még ilyen intel megszállottak. -
Gyuri27
félisten
válasz
kolopele #368 üzenetére
Szerintem hagyjuk a beszélgetést.
Azt leirni, hogy a 8700 40 wattot eszik bármilyen játék alatt egy akkora marhaság mint a ház. Nem is az első töled.
De a másik hogy szoftveres okosságot felhozod nem egyszer. Aztán linkelek egy korrekt müszeres mérést és azt se irod bocs.
Csak terjeszted az igét.
Köszike.
Ja és egy komplett gép nem csak a prociból és vga-ból áll. Csak halkan mondom.
Azt is, hogy az oc verziók fogyasztása teljesen más. Ha kicsit is értenél hozzá tudnád. Ha kicsit is utána néznél tudhatnád.Amúgy de. Szeretem állitgatni. A tápcsati nélküli 550-t is beállitottam. Ha majd hülye, lusta, fogykós leszek hozzá veszek konzolt. Mert ott nem kell ilyet csinálni. Se szoftvert, se drivert telepiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Horgász topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest