Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Lacy85>

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz kolopele #368 üzenetére

"Miért kell annyira erőltetni a Ryzent?"

Talán mert ár/érték arányban hülyére veri az intelt?
    Most vettem 6c/12t Ryzen 2600-at. Újan 33 ezer volt. A szintén 6/12-es i7 8700 meg 100k+. Ráadásul a HT szana szét van sz@patva mostanában. A hülyének is megéri. :DD
    Játékokban a teljesítményük kb. azonos, alap órajelen pedig prime alatt is megáll a proci hőfok 55 foknál egy 8 ezer forintos TX3 Evo hűtővel.
    Tehát még csak feszelgetni sem kell rajta semmit. Megveszed, használod. Kuponokkal 76 ezerben megállt a Ryzen 2600, a B450-es lap, meg hozzá a 16GB 3000Mhz DDR4. Ennyiből intelnél a procit sem vetted volna meg.
    Na ezért kell annyira a Ryzen-t erőltetni.

i7 6700-at váltott, és össze sem lehet hasonlítani a 2 processzort. Azonos beállítások mellett +20-30FPS-eim vannak.
    Az meg extra poén, hogy 45-ért vitték el a használt, jóval szarabb i7-et.
    Szóval én örülök, hogy vannak még ilyen intel megszállottak. :D

• Gyuri27

félisten

válasz kolopele #368 üzenetére

Szerintem hagyjuk a beszélgetést.
    Azt leirni, hogy a 8700 40 wattot eszik bármilyen játék alatt egy akkora marhaság mint a ház. Nem is az első töled.
    De a másik hogy szoftveres okosságot felhozod nem egyszer. Aztán linkelek egy korrekt müszeres mérést és azt se irod bocs.
    Csak terjeszted az igét.
    Köszike.
    Ja és egy komplett gép nem csak a prociból és vga-ból áll. Csak halkan mondom.
    Azt is, hogy az oc verziók fogyasztása teljesen más. Ha kicsit is értenél hozzá tudnád. Ha kicsit is utána néznél tudhatnád.

Amúgy de. Szeretem állitgatni. A tápcsati nélküli 550-t is beállitottam. Ha majd hülye, lusta, fogykós leszek hozzá veszek konzolt. Mert ott nem kell ilyet csinálni. Se szoftvert, se drivert telepiteni.

Új hozzászólás Aktív témák