- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem kicsit sokat kellett várnom azért rá, mert az enyémre (független 8.4 LTE, XEH régiós) csak a héten jött meg a 6.0.1, mint ahogyan a környező országokba is. Gyakorlatilag egy évvel az utolsó 5.0.2-es firmware frissítés után. Több frissítést persze aligha kapunk, de azért 4.4.2-ről indulva ez is szép már.

-
ovics
senior tag
a szolgáltatósok meg fogják kapni? a telekom elég híres arról hogy elhúzza az ilyen frissítéseket, remélem azért nem maradok ki a jóból
-
spect80
őstag
Oszt a 8.4 kinek küldött értesítést a képernyőre? Csak mert még a sammobile-n sincs egyetlen 8.4-eshez 6.0.
-
Scrydhan
senior tag
És tévedtem,hmm,na mindegy,már csak azért imádkozok hogy a tab s2 kapjon valamikor android N-t.
-
GErYkE`
csendes tag
TAB PRO 10.1 meg maradt kiktaken amivel kijott vicc ez a samu.... pedig szerintem jó tablet.
-
WhiteWalker
nagyúr

-
jorgoszka
tag
Jelentem: tölthető.

-
Szuper, legalább megérkezett.
-
bedibazsa
senior tag
Most, hogy kijött a 7.0.

-
janeszgol
félisten
Illett, hogy úgy mondjam. KitKattel jöttek ki, 100+k kategóriában (ugye ez táblagépeknél olyan, mint a telefonoknál a 180+k). Két rendszerverziót illik ugraniuk.
-
Ricardo
titán
Éppen időben

Igaz,legalább megkapják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest