Hirdetés

2020. január 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kemotox


kemotox
(addikt)

Igen, sajna így van. Már rég nem az a felfogás él, miszerint "digitális játéknál nincs lemez és doboz, így olcsóbb", hanem inkább az, hogy "fizess a kényelemért paraszt!". Erre még ráfújja a habot az, hogy 1:1-ben váltják a dolcsit meg az ojrót... De ha el akarsz merülni a Steames világban (vigyázz, függőséget okoz!) akkor ajánlom a kinguin.net-et vagy a hardveraprót, sok olcsó kulcsot ki lehet fogni. Illetve a sale-eket kell nagyon sasolni.. Most volt a helovini, hamarosan jön az őszi. A karácsonyitól pedig általában mindenki retteg, olyankor csődbe szoktak menni az emberek.

Röviden és tömören: Nem leárazott / új játékokat nem annyira megérős Steamen vásárolni, de ha figyeled a leárazásokat, meg a kulcsos oldalakat, apróhirdetéseket, akkor sokkal jobban lehet járni, mint a dobozos verziókkal. (Például én anno a Borderlands 2-t 2,5 ezerért tudtam megvenni, pedig a boltokban még 10ezer volt a dobozos.)

Szerk.: Ja és még a bundlékat is ajánlom. (humblebundle.com például) Legtöbbször indie játékokat kínálnak, de néha fájdalmasan olcsón ki lehet fogni isteni játékokat. Pl volt egy olyan bundle, hogy az összes Bioshock játék (mind a három), meg még egy csomó jó cucc volt a csomagban ~5 ezer forintért. De pl az ominózus Metro nekem anno 1 dolcsimba fájt ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.