Hirdetés

2023. június 8., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) #71562240


#71562240
törölt tag

Szerintem szép végeredmény lesz ebből, már most is nagyon jó és okos.

A 4B fejezetig tartó részekben szerintem minden fontos dolog érthetően benne van, nekem didaktikai okoskodnivalóm csak az utolsó, a TWRP telepítéses fejezethez lenne. Próbálván belehelyezkedni a laikus olvasó szemszögébe (nem nehéz, hehe), azt gondolnám, hogy egy-két dolgot ott még érdemes lenne didaktikusan elmagyarázni, hogy "hülyebiztos" legyen.

1. Miért, kinek érdemes vagy nem érdemes telepítenie a TWRP-t mint custom recovery-t, azaz mire jó ha van, illetve milyen kívánt és nemkívánt következményei lehetnek a telepítésének.
2. "szükséges: nyitott bootloader, telepített driverek..." It talán nem mindenkinek egyértelmű, hogy milyen driverek, hova, miért, mert esetleg a cikk elejét figyelmetlenül olvassák, merthogy nem ROM-olni akarnak, csak TWRP-t, tehát egy félmondatban talán vissza lehetne utalni, hogy a MIUI ROM Flashing Tool-lal telepíthetőek a számítógépre. (És kisbetűvel kezdted a mondatot?!?!?!?!?! :Y :Y :Y :Y :Y )
3. Tényleg csak a "hülyebiztosság" végett esetleg érdemes lenne egy mondatot írni a parancssor megnyitási módjairól. Ez tényleg csak esetleg mondom, mert nem feltétlen éri meg a fáradtságot oprendszerenként kitárgyalni, és tényleg bárki könnyen megtalálja a neten is a módjait.

Köszönettel

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.