Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Úgy látom-érzem a diskurzus azt a célt szolgálja, hogy az egyik fél teljesen hülyének érezze magát...és én ezt be is vállalom...mindösszesen azt szerettem volna magam módján (ami persze nem összehasonlítható a szakavatott emberlények által szerkesztett, megírt) közölni már az elmúlt fórumban is, hogy ÉN ráteszem a 10-20 % közötti élesítést...a díprevjú nullán hagyja, én ezt kérdőjeleztem meg, nem a többi gép ellenében, hanem hogy ennél a gépnél erre szükség van (talán az általad vagy mások által már említett más szenzor milyensége kapcsán, ehhez nem értek...) és nem KIZÁRÓLAG erre teszem rá ezt az opciót, hanem az összehasonlított gép raw fájlaira is...viszont te most azt írtad, hogy ez rajta van (20% ami elfogadható) tehát bizonyítottnak érzem esetedben állításodat, miszerint tompább a képe...raw fájlokat küldöm, írd meg hová tegyem fel...biztosan vannak ingyenes feltöltő oldalak amiket te is kultiválsz...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fuji folytatja sikeres retró fényképezőgép sorozatát, amit anno az X100-zal kezdett.
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest