- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
Így van, ne becsüljük alá a gyártók új sorozat kiadásához indokot generáló képességét
-
Ombre85
tag
Egyetértek, nekem is hiányzik belőle a passzív üzem. A jelenlegi tápom ventilátora szerintem még az életben nem kapcsolt be, pedig szoktam vele játszani is. Szőnyegen tartom a gépet, ami miatt inkább kicsit gyakrabban szoktam kipucolni a biztonság kedvéért, de még egy szösz nem volt a táp porszűrőjén soha. Jó kis feature és engem megnyugtat. Nem szeretem a mozgó alkatrészeket, még ha némelyik hosszú távon iszonyat megbízható is.
-
Újabb ok, hogy miért marad a Seasonic Platinum 660W. Nem, nem a plussz 10W miatt... Az igazán jó tápok képesek 30%os terheltség mellett passzívan üzemelni, minőségi alkatrészek mellett. Olyan sokba került volna a fanless mode bevezetése az FSP-nek?
-
.mf
veterán
Szóval a legkisebb 550 W-os is 119 EUR + 27% ÁFA + 10% kisker árrés még a jelenlegi erős forint-árfolyam mellett is 50k...
Ezeknek nagyon elgurult a gyógyszerük. 30k-ért már 80+ Gold-os Seasonic 550W-osat kapni.
-
Jó drágák lesznek, mondjuk legalább unalmasan megbízhatóak! Van egy olyan érzésem, a mostani FSP-m is még hosszú évekig kiszolgál.
Kár, hogy egyik sem félpasszív!
-
gege547
tag
FSP Hydro PTM 550w (HPT550M): 105 dollár
FSP Hydro PTM 650W (HPT650M): 115 dollár
FSP Hydro PTM 750W (HPT750M): 125 dollárNem a gyártói hanem Amazonos árak de viszonyítási alapnak jók. Nálunk amúgy is többe fog kerülni. Az OTP védelem miatt meg még hitelre sem lehet venni
De legalább a behajtók sem tudják elvinni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest