Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike1007
tag
Az intel mutatói globálisan jobbak...viszont ha 320-asom lenne nem tárolnék rajta bármit max 1 oprendszert,hogy ha eltűnik minden,akkor csak az tűnjön. Ez pedig nem túl bizalomgerjesztő...
Aztán mindenkinek megvan a saját véleménye...az enyém ez
Nekem még nem volt bajom a Vertexel...akinek meg van az cseréltesse gariba
-
Male
nagyúr
"Az Intel az NCQ-t arra használja, hogy az SSD folyamatosan munka alatt legyen. Erre azért van szükség, mert a NAND flash chipek elérése nagyon gyors, így amikor a processzor egy időigényes feladaton dolgozik, az NCQ biztosítja, hogy a meghajtó – a kiadott parancsok következtében – megfelelő ideig el lesz foglalva."
Ez most mit is jelent? Mi az, hogy a gyors elérés miatt biztosítani kell, hogy az SSD megfelelő ideig el legyen foglalva

-
cszn
őstag
válasz
Petike1007
üzenetére
Én nem szimpatizálok az intellel csak nem értettem teljesen mit írsz.

Van erről valahol infó hogy hány vásárlót érintett a 8MB-os hiba? Sztem inkább titkolják. Százezreket nem valószínű. Vagy ilyen sok lenne az áramszünet?

Viszont rendes firmware még most sincs, mert a javítás se működik rendesen...Azért elég sokat tett az OCZ azért, hogy aki egyszer már vett tőlük SSD-t a következőt már mástól vegye. Érdeklődj a tulajoknál az SSD topikban.
Az a néhány hiba (a 8MB-os hiba előtti statisztikák szerint) meg az intel és ocz között majdnem egy egész nagyságrend volt. Nem az OCZ javára.
-
Petike1007
tag
A 320-as Intelek 8MB-os botránya érintett pár százezer vásárlót...
Cserébe viszont 1 hónap múlva már lett is egy értelmes firmware...
A meghibásodásokban valóban az intel áll jobb helyen,de ocz legalább nem ad ki gyárilag hibával rendelkező SSD-ket...(néhány hiba mindenhol van...azt ne nézzük) -
cszn
őstag
válasz
Petike1007
üzenetére
Miért mit mutatnak? Vagy nem értem most pontosan. Amiket én ismerek azokon az OCZ szerepelt a leggyengébben.
-
NLZ
tag
Ez is Marvell 88SS9174-BKK2 chipes?
-
cszn
őstag
válasz
Petike1007
üzenetére
Hátőő azzal kicsit több esélyed lesz rá, hogy behaljon.

-
kraftxld
félisten
válasz
Petike1007
üzenetére
Ez már 16MB-os lesz 8 helyett ha széthal

-
kpal
nagyúr
Jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest