Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Attól függ, mennyire márkás alkatrészeket raksz bele. De valóban olcsóbb, igaz. Mondjuk ezeknek az új cuccoknak tényleg kicsit el van szállva az árazásuk. Én 160-ért vettem anno a Minit, sok éve teljesen jól működik, nem is fogom leváltani, marad, amíg "él". Akkor kb egy árban volt a NUC Boxxal.
-
Fryskitt
addikt
Ha az Acer a konkurencia, akkor igaz is. Amúgy nyilván nem, de ez szerintem rossz példa volt. A NUC box-os része a lényeg a hozzászólásnak, ha azt rakod kb így össze, akkor nincs nagyon messze tőle. Amúgy azt gondolom, hogy a felhasználók nagy részének a ma elérhető teljesítmények nem kellenek. Interneteznek, fotót berhelnek (kicsit), videót néznek, esetleg egy egy gagyi játék... legalább ennyit számít, hogy hogy néz ki, mekkora helyet foglal, esetleg ha van már mondjuk egy iPhone-ja, akkor mennyire dolgozik össze (ebben szerintem még mindig verhetetlenek). Nyilván az ár is, de akinek ez nem megy, annak a gémer laptop sem (és tényleg nem kapsz olyat normálisat 300ért, inkább a duplája). Nekem jobban bejött a Mac Mini - Xbox (vagy PS, kinek mi tetszik) kombó, "célszerszám" mindkettő és nem kerül annyiba, mint egy jó gémer gép, ahol csak egy normális videokártya kb 150e.
-
Fryskitt
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Az Acer-t hagyjuk már. Nem volt nálam olyan darab, ami ne lett volna hibás. Ezen kívül, ahogy jó néhány előttem szóló is írta, kb olyan összehasonlításokat írtok, mintha máshol egy Lada egyenlő lenne egy Mercedessel vagy ahhoz hasonlóval. Nyilván négy kerekük van, meg motorjuk, na de azért mégis. Igen, drága az Apple, de én speciel egy öt éves Minit használok, semmi baja és nem is cserélem le, mert mindenre jó, amire kell. És egy Intel NUC megfelelő alkatrészekkel meg kb ugyanitt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi