- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
E51 + WLAN + Gyári nokia fülessel tesztelve. Nekem tökéletesen működött.
Nokia programokon találtam rá, a Fring v3.36.15.Os9.2 -re.Üdv!
-
viziboszorka
újonc
Sziasztok!
Szükségem lenne a skype-ot t-mobilról használni. Én semmit nem értek a Wi-Fi, és wlan, és egyéb dolgokhoz, csak a nevüket ismerem.
Tudna valaki bővebb felvilágosítást adni arról, hogyan valósíthatom meg. Milyen előfizetés kell hozzá, hogy pld napi 1 órát lehesen beszélni rajta? Milyen telefon szükséges ahoz, hogy müködjön a skype? És hogyan kell a skype honlapról letölteni a telefonra az ott ajánlott programot? Mi az a 3G lefedetség? Ha nincs akkor nem megy az egész? Mi a külömbség a Wap és az internet között? Mi a T-zones a telefonomon?
Na ennyi, mert lehet egyszerrre nem bírom majd felfogni.
Köszi!

-
kovasz
senior tag
n95 fring
ket napig jo, skype, msn, aztan telo ki/bekapcs es nem tud bejelentkezni. wlan-on vagy 3g-n ment eddig mindeketto jo egyebkent. most mivan? -
piadex2
senior tag
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Jó ez a fring, csak az utóbbi időben nem működik:
egyszer (egyből, amikor először próbálkoztam) sikerült skypeolnom, de azóta nem. Azt csinálja, hogy ha kiválasztok egy usernevet, akkor elkezdi hívni (csörgetni), de csak legfeljebb a másodperc töredékéig utána azt mondja, hogy "call terminated" és lerakja a kagylót.
Szerintetek ez mitől lehet?
Aki megfejti az kap 4 doboz Hofbra:u sört! De tényleg csak a megfejtő!
Hajrá!piadex2
-
Skyhigh
aktív tag
-
ddddd4
tag
-
Skyhigh
aktív tag
Szám szerint tényleg olcsóbb, a hétvégén volt szerencsém kipróbálni ismét a vodafone mobilnet szolgáltatását, hát mit is mondja nevetséges, még hogy le van fedve az ország, bár lehet hogy valamelyik országot lefedték kilencven valahány százalékosan de nem Magyarországot! El-el ment a mobil széles sáv és alig megyegetett a net. Szakadozott, és a mobil térereje is több helyen megdöbbentő volt, a 2-es metróban pl alig volt térerő némely megálló között, és nem volt meg a kellő sávszélesség a fringhez több helyen a városban.
A wifivel tényleg drasztikusan lecsökkenthetőek a költségek, viszont én alapvetően a mobilitásra fektettem a hangsúlyt! -
ddddd4
tag
Így mobil neten nem olyan olcsó, de ha a mobil wi-fi-s és van ingyenes wi-fi akkor ingyen lehet telefonálni. Egyébként a Voda net árban messze jobb a többinél, de ez itt is látszik.
-
Skyhigh
aktív tag
-
Jégkokó
veterán
Én telepítettem ezt a progit egy n82 re és most már nem hajlandó elindulni.Lehet, hogy az első indításnál elnyomtam vmit, és ezért nem indul?
-
Skyhigh
aktív tag
-
Skyhigh
aktív tag
-
Bigya
őstag
Sziasztok!
Én tavalyi év tavaszán telepítetten a Fring-et Nokia E65-re, és tényleg jó kis program!
Viszont néha csinál olyat, hogy miközben írom a szöveget, akkor egyszercsak átlép a kontakt listába. Ha a kurzor billentyűkkel visszalépek a beszélgetésre, akkor gond nélkül tudom folytatni onnan ahonnan abbamaradt.
Tapasztaltaok ilyet?
A másik amit észrevettem, hogy mondjuk (E65-ön) két sorban írt üzenetet lassan, vagy egyáltalán nem továbbítja... ?
És próbáltam már vele beszélgetni egy MSN-es partnerrel. nagyon nagy csúszással, de működött! A kolléga bent ült a cégben én meg a Ferihegyi reptéren. Web'n Walk-on keresztül csináltuk. Működik, csak lassú, nem mindig érthető...
-
azdie
csendes tag
-
Skyhigh
aktív tag
Május 23-án 12:00-kor publikálom az ASUS P5K Premium alaplappal kapcsolatos írásomat
-
Skyhigh
aktív tag
-
sNORh
addikt
-
erdoke
titán
-
Skyhigh
aktív tag
Az sem mindegy, hogy hol próbálod melyik szolgáltatónál, pl a hétvégén a Vörös szolgáltató halózatán próbáltam, hát vagy kamuznak és nincs 3G vagy pedig megvan miért annyira olcsó a mobilnetjük!
A Kék szolgáltató hálózatán, egyenlőre jobb a hang minősége, mint bármely másik szolgáltatónál, pl ma reggel a kisföldalattiban próbáltam és olyan a minősége, mint a felszínen!
Egy kis utána járással utána tudtok nézni a telefonotokban, hogy a sok hozzáférési pont közül ne a wap vagy a GPRS legyen az alapértelmezett, hanem a mobilnet, mobil internet vagy az internet elnevezésű.
-
erdoke
titán
Szöveges kapcsolatra megfelel, de a hangminőség katasztrofális (Symbian és WM telefonokon próbáltuk).
És itt az egész percdíj okfejtés értelmét veszti, mert több nagyságrend a különbség a mobilnetes Fring+skype hangátvitel minőségének rovására. -
szab.tam
nagyúr
-
Skyhigh
aktív tag
-
Skyhigh
aktív tag
-
Skyhigh
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
nekem se k800i-m van. ezen ugye nincs klasszikus oprendszer. de java alkalmazások futtathatók. skyp-ban nincs már java alapú verzió? és ha lenne, akkor tudna valósan használhatóan futni, vajh'?
-
Gubro
senior tag
Máskor a post elküldése előtt ellenőrizd le a helyesírást, mert sajna maradt benne helyesírási hiba, több is.
-
Pubszon
veterán
-
domi007
őstag
Én kipróbáltam Skypeot Wm6-on, de valamiért nem nagyon akart menni...

Mind1, újratelepítem, és ha akkor se megy, akkor kipróbálom ezt a csodaszert.
DOMy
-
doors
tag
-
cizoe
őstag
Egyszer már írtam, de mivel kiemelt cikk lett ne maradjon már ilyen ökör helyesírási hiba a címben. Ba$$za a szemem a Logout főoldal.

-
Don Vittorio
őstag
-
ktg3
őstag
és a legszebb az egészben ha wlanos telód van akkor helyben ingyen telefonálsz

-
Eddie141
senior tag
Jó írás! Grat hozzá!

-
Jégkokó
veterán
Amugy már mástol is hallotam ezt a rossz a pannon térereje dumát, de én még sose tapasztaltam. Mindig tökéletesen tudtam vele telefonálni.
-
Kantorpe
tag
Egy eve hasznalom nagyjabol, vegyes elegedettseggel N95 + wifi komboval.
Hangminoseg hagy nemi kivannivalot de legalabb ingyenvan, amikor nincs gep a kozelben
-
HardSanyeee
őstag
-
ttower
aktív tag
miért olvastam a címet fingnak?
amúgy jó írás és jó progi. köszi szépen -
joey04
titán
Jó kis írás!Bár nekem nincs szükségem rá mert amennyit én telefonálok...
Egy kis javítás: Az oprendeszereknél külön van feltüntetve hogy Symbian és UIQ pedig az UIQ is Symbian.Valamint minden telefon rendelkezik valamilyen szintű oprendszerrel.Tényleg hasznos és jó írás.
-
tkazmer
addikt
jó dolog ez a fring, én se p1i-n használom, ott annyi előnyöm van még, hogy van a telefonban wifi, így nem kell mindig wap kapcsolaton keresztül skypeolnom.
-
kornél1
aktív tag
köszi, én majd kereslek ezzel kapcs, ha nem baj

-
cizoe
őstag
Az msn-ezz KÉT "z"...
Amúgy hasznos kis írás, ha lenni ilyen mobilom tán még jól is jönne, így csak gratulálni tudok. 
-
yash
senior tag
Fring egy jó dolog, de azért említsd meg a Slicks-et is... igaz, annak úgy tudom még nincs kész a skype modulja, és ráadásul hanghivás sincs talán, de sokkal jobb szövegbevitelre, mint a fring... sőt, a Mobile Messenger is hasznos alkalmazás.. azon lehet fájlt küldeni is, meg müködik az F2-es talkie-walkie felvétel...
-
Skyhigh
aktív tag
Köszönöm Darth_Revan!
Amennyiben bárkinek van kérdése a témában és/vagy nem volt kielégítő az írásom, szívesen válaszolok!
A következő írásom az Asus P5K-Premium/Wifi alaplapról, az intel e2180-ról és a kékhalálról fog szólni!
Lesz benne öröm és sírás, tuning és izzadás, és a végén talán Happy End!
Remélem lesz rá érdeklődés... -
Darth_Revan
veterán
szép, hasznos kis írás

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És itt az egész percdíj okfejtés értelmét veszti, mert több nagyságrend a különbség a mobilnetes Fring+skype hangátvitel minőségének rovására.