- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
Recon666 #184 üzenetére
Mar regota egy Seasonic ss-500ht tapom van, mondjuk ha rateszem a kezem nem meleg. De nincs is fent a haz oldala.
Ahogy nezem ezt a tapot mar nem nagyon kapni, ezt meg kaptam regebben....
Gondolom ez maradhat benne?
A fent leirt dolgok lennenek benne szerintem nem sok cumo, igy valoszinu akkor eleg az R4-es...
Te raktal bele + ventiket? Nezegetem, hogy milyet tegyek meg bele, legalabbis elolre.
Ezt neztem ki az adatok alapjan nagyon jonak tunik:
[link]Adatok alapjan nagyon jo megsem latom, hogy ajanlanak ezt.
Bar ahogy nezem leginkabb az ugymond "tuning" ventiket ajanljak jobban. De nekem ugye halksag az elso szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged