Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt semmi baja nem lesz a 80 foktól (a VRM-ek hány fokosak?), másrészt alulra végy egyet, illetve esetleg előre még egyet (szerintem a gyári 14 centis ventik igen jóra sikerültek és az áruk sem magas), ha a sok extra meghajtó miatt kevés lenne a légáramlás. A VGA-t feltehetően alul is lehet feszelni, amitől rögvest jóval hűvösebb lesz.
A Define ventiszabályzása sem rossz, nálam közepesnél nem kell feljebb tenni hűtési szempontból és akkor még a hangja se veszélyes. Én nem venném le az oldalsó szigetelést, mert akkor reszeltek a csendes háznak. Szélcsatorna van bőven a piacon, ennek pont az lene a lényege, hogy csendes. Nyilván nem lesz sose olyan hűvös, mint amelyik csak lyukból áll... -
Én beszereztem egyet; nagyon elégedett vagyok

Eddig azt hittem a Xigmatek Gaia egy csendes cpu hűtő. Ebben a házban kiderült: nem az

Az előző Asgardhoz képest majd háromszor annyiba kerül és kb. ennyivel jobb is. Nem cserélném le ilyen "gamer" förtelmekre akkor se, ha fizetnek. Csak a két gyári venti van benne és mégis hűvösebb lett az egész, mint a zsufi Asgardban üvöltő propellerek mellett volt

Igaz, akkora mint egy kisebb komód, vagy nagyobb sörhűtő, de szééép

Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő