- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Egyrészt semmi baja nem lesz a 80 foktól (a VRM-ek hány fokosak?), másrészt alulra végy egyet, illetve esetleg előre még egyet (szerintem a gyári 14 centis ventik igen jóra sikerültek és az áruk sem magas), ha a sok extra meghajtó miatt kevés lenne a légáramlás. A VGA-t feltehetően alul is lehet feszelni, amitől rögvest jóval hűvösebb lesz.
A Define ventiszabályzása sem rossz, nálam közepesnél nem kell feljebb tenni hűtési szempontból és akkor még a hangja se veszélyes. Én nem venném le az oldalsó szigetelést, mert akkor reszeltek a csendes háznak. Szélcsatorna van bőven a piacon, ennek pont az lene a lényege, hogy csendes. Nyilván nem lesz sose olyan hűvös, mint amelyik csak lyukból áll... -
RetepNyaraB
veterán
Én beszereztem egyet; nagyon elégedett vagyok
Eddig azt hittem a Xigmatek Gaia egy csendes cpu hűtő. Ebben a házban kiderült: nem az
Az előző Asgardhoz képest majd háromszor annyiba kerül és kb. ennyivel jobb is. Nem cserélném le ilyen "gamer" förtelmekre akkor se, ha fizetnek. Csak a két gyári venti van benne és mégis hűvösebb lett az egész, mint a zsufi Asgardban üvöltő propellerek mellett volt
Igaz, akkora mint egy kisebb komód, vagy nagyobb sörhűtő, de szééép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest