Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hermanyi addikt válasz  Steady74

üzenetére Steady74

üzenetérePapi van benne víz meg elvileg keszeg . Kaját lehet csak 1 kilót viszek alapnak , utána meg csak a föld . Csinálunk egy szigetet  Táv az amit kényelmesen meg tudok horgászni 27-30m re gondoltam amúgy . 10-16g ig lesz nálam wagler viszek 3 db botot azt annyi . Előkét még kötnöm kell . Táv az amit kényelmesen meg tudok horgászni 27-30m re gondoltam amúgy . 10-16g ig lesz nálam wagler viszek 3 db botot azt annyi . Előkét még kötnöm kell .
- 

andrew911 tag Azt hiszem nem parázok rá erre a merítő kérdésre, EKKORA fejem nekem is van. 
- 

jansky1 senior tag (#178) iceQ! 
 Blackmmmdoggal lehet, hogy tudsz kooperálni, mintha nála is felmerült volna az éjszakázás.
- 

válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetéreOtt akkor már nincs hely ugye, ha az egész családdal mész? andrew911 

- 

Valaki írta, hogy megy éjszakai pecára a családdal már pénteken! Ki is volt az? Kerestem feljebb de nem találtam meg. 
- 

Steady74 addikt válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetére.. most tényleg, könyörögni kell egy whiskey-ért???  Örök emlék marad, óriási peca volt, nagyon klassz hangulatban, társaságban, tényleg jó szívvel gondolok rá!! Örök emlék marad, óriási peca volt, nagyon klassz hangulatban, társaságban, tényleg jó szívvel gondolok rá!!
- 

jansky1 senior tag Akkor Steady74, galervin93, andrew911, FireFox+1, Blackmmmdog és jómagam részéről rendezve. 
 Grillo, hermanyi, PpenoO, IceQ, helyszínen tudjátok intézni, vagy ha nem akartok vacakolni vele aznap reggel, utaljatok nekem és megveszem előre.
- 

FireFox1996 őstag Nah, mit találtam   
 Itt éjszakai peca volt, vki be is volt baszva  

- 

jansky1 senior tag válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetéreKüldöm a privát. Veled együtt akkor meg is vagyunk a 6 stégre. (#165) andrew911 
 Blackmmmdoggal leülünk a 14-esre majd, van mindkettőnknek, úgyhogy a sajátomat oda tudom adni. Stégenként elég egy szerintem. Nyeled lesz hozzá?
- 

FireFox1996 őstag Fiúk, megyek egész családdal, így kiveszem a 12-es faházas állást péntek du.tól, akar még vki esti pecát?  
 jansky1 : ment privátba üzi, és kéne bankszla.
- 

FireFox1996 őstag Jövök legalább 1 kísérővel, de lehet 3mal is  Vállalom az egyik állás előlegét. Vállalom az egyik állás előlegét.
 Jó nekem akár a 11-es, ha jól látom az van legközelebb az autóval 
- 

jansky1 senior tag Új infók: 13-as állás foglalt, úgyhogy az eredeti 14-17-es állásokon felül a 12-11-et tudtam foglalni. 
 Térképen ez így néz ki: IceQ!: Áramot bármely állásra tudnak nekünk biztosítani. PpenoO: be lehet állni az autóval a horgászállásokhoz, nem csak a kipakolásig, ott is maradhat végig. Foglalás véglegesítéséhez ki kell fizetni állásonként egy 12 órás jegyet, kérnék még 5 önkéntest, aki bevállalja előre. Ha valakit érdekel, esetleg a kísérők miatt, az állásoknál mobilwc-k vannak, normál wc a bejáratnál, a halőrház mellett található. 
- 

PpenoO őstag Autóval nem lehet a helyre állni? Jó akksival simán lehet tölteni bármit. 
- 

hermanyi addikt válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetére450 es colmic royal szerese a fák alatti pecát   
- 

jansky1 senior tag válasz  BlackmMmDog

üzenetére BlackmMmDog

üzenetéreMost nem volt  IceQ, rákérdezek holnap. Ha esetleg nem, szivargyújtóról tölthető a hajó? galervin93: abszolut, fotózás közben a 16, 17-es környékén, mintha a fák is azt suttogták volna, hogy Grillo   
- 

jansky1 senior tag Pár kép az állásokról, plusz bónusz az egyéb állatokról   
 11. 12. 12. 13. itt látszik a lezárt terület, amit meg kell kerülni. Emögött van a 4 állás , 14-17. 13. itt látszik a lezárt terület, amit meg kell kerülni. Emögött van a 4 állás , 14-17. 14-esen ültek, arról nincs kép 14-esen ültek, arról nincs kép
 15: 16. 16. 17. 17. felcsalizott botot ezért nem lehet a kerítéshez támasztani felcsalizott botot ezért nem lehet a kerítéshez támasztani : :
   Szabályzatban benne van, de itt külön még nem hangzott el, ólmot kosarat felülről nem szabad megütköztetni! 
- 

PpenoO őstag válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetéreCsipogó kötelező, meg egy kis kondi  Jansky1: ebédet felszolgáljátok  
- 

válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetéreÁram van az állásokon? Nem tudja esetleg valaki?! 
- 

hermanyi addikt válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetéreÉn bevállalom a szélét . Úgy is antiszociális lény vagyok  Víz mélység miatt meg viszek 450 es match botot Víz mélység miatt meg viszek 450 es match botot  
- 

Én is megyek. 
- 

Grillo őstag válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetérePontosan, csak ki kell engedni a féket. Vagy kikötni a botot... 
- 

jansky1 senior tag Ok, rájuk írtam. 
- 

galervin93 addikt válasz  BlackmMmDog

üzenetére BlackmMmDog

üzenetéreSzerintem is legyen, nem hiszem hogy gond lenne a távolság, eleve vagyunk jó páran, így is úgy is lesz némi séta egymás között, nem hiszem hogy gondot fog ez okozni.   
- 

üzenetére BlackmMmDog

üzenetéreOk. Egyet vagy kettőt pluszba ?Lesz aki bevállalja, hogy távolabb ül le, vagy majd sorsot húzunk ? 
- 

jansky1 senior tag válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetéreHa jól számoltam tízen vagyunk, ha két stégen hárman elleszünk - én vállalok egy ilyet - akkor megvagyunk. Amennyiben szűkösnek ítélitek, foglalhatunk meg állást (13, 12), csak az egy picivel távolabb van mint a többi, van az útban vmi vízügyi műtárgy. 
- 

jansky1 senior tag Össze kéne akkor számolni mennyien leszünk pecások, kell-e még stég. Ládások ketten elfértek egy stégen? 
 Aki láda nélkül jön, két 3 botos rodpodon el lehetne férni.
 Steady, Hermanyi, Ervin, PpenoO, Grillo, FireFox, IceQ, Blackmmmdog, Andrew, én.
 Sikítson, akit nem olvasta a nevét, de jön.
 Kivel jön kísérő, Ervin jelezte már.
- 

Grillo őstag válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetéreA 14-17 a helyek száma, bár elsőre én is órának hittem. 
- 

PpenoO őstag válasz  FireFox1996

üzenetére FireFox1996

üzenetéreSzepi tóra megyünk elvileg, nem a vadkanra. 
- 

üzenetére BlackmMmDog

üzenetéreGyerekek a táborokban, volt 3 is, max 30-on pecáztak, fogtak mindent is, fb-n fent vannak a képek. Lehet ott rövid távon is érvényesülni szerintem. 
- 

jansky1 senior tag válasz  Steady74

üzenetére Steady74

üzenetére1. pipa 
 2. keszeg jön mindenhonnan
 3. lesz pöri, nem érinti a horgászatot
 4a. egyetértek, hiánya pótolhatatlan, helyettes-államtitkár megjelenésére számíthattok
 4b. ha csak belefő, de kivesszük belőle, aztán majd szed külön, aki szeretne, úgy belefér?
 5. fonott zsinóros bottal lehet etetni
 6. [link]
 7. keszeget hozni kell, ha sütni szeretnétek, mert a helyit nem lehet megenni
- 

Steady74 addikt bsszátok meg, mifolyik itt???  1. Szepi tóra megyünk, ha lesz hely, vadkan tó csak említés miatt került képbe, hogy fasza hely 
 2. keszegre milyen távot érdemes horgászni? 30-50 között vagy ők is mennek a pcsába be és kellenek a hosszú botok?
 3. valami pöri ok, de akkor aki főzi az nem fog pecázni
 4. állami tisztségviselők jöhetnek nyugodtan, bár Államtitkár Úr távollétét helyettesével megoldjuk, bár jelzem, hiányozni fog.
 4 körmöt nem szeretem, színhúsból legyen valami.
 5. etetni lehet fonott zsinóros bottal? Azért kérdezem, mert Törökbálinton is tiltott a fonott, de etetőboton lehet.
 6. Papa, milyen szúnyogot tudnál hozni? Etető és tűző is?
 7. sült keszeg is ok nekem
- 

jansky1 senior tag Ebédre most ne legyen gondotok, azt intézem. Reggelit, uzsit hozzatok, ha nem elég a pálesz erre a célra. Ebédnek lebbencsre, vagy paprikás krumplira gondoltam, szavazzátok meg. Tányér, evőeszköz ilyesmi lesz hozzá. 
- 

PpenoO őstag válasz  galervin93

üzenetére galervin93

üzenetéreés ha megfözöm elöző este, megmelegíteni rezsón csak lehet  
- 

galervin93 addikt Plusz még országos tűzgyújtási tilalom is érvényben van. Szóval itt max kotyogós kávé meg bagaretta lesz meggyújtva, legalábbis a szabályzat szerint... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Automobilista 2
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Táv az amit kényelmesen meg tudok horgászni 27-30m re gondoltam amúgy . 10-16g ig lesz nálam wagler viszek 3 db botot azt annyi . Előkét még kötnöm kell .
 Táv az amit kényelmesen meg tudok horgászni 27-30m re gondoltam amúgy . 10-16g ig lesz nálam wagler viszek 3 db botot azt annyi . Előkét még kötnöm kell .  

Ja jó lenne áram 300 Ft lenne a max áram használat kb.
 Ja jó lenne áram 300 Ft lenne a max áram használat kb.  

12.
 12.  13. itt látszik a lezárt terület, amit meg kell kerülni. Emögött van a 4 állás , 14-17.
 13. itt látszik a lezárt terület, amit meg kell kerülni. Emögött van a 4 állás , 14-17. 14-esen ültek, arról nincs kép
 14-esen ültek, arról nincs kép 16.
 16.  17.
 17.  felcsalizott botot ezért nem lehet a kerítéshez támasztani
 felcsalizott botot ezért nem lehet a kerítéshez támasztani  
  mai kép.
 mai kép.