- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Jól éreztem magam én is!
Grillo: Zolit jó volt hallgatni, eszméletlen energia van benne, nem is tudom, hogy tudjátok lekötni egy esős nap

A bal szélen nem evett hal, panírozott aqua classic pellet volt és Mainline Match expander etetőanyag. Gyakorlatilag véletlenszerűen fogtam halat, talán 2 ponty, 3 kárász, 1 keszeg volt a mai nap.
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, szerintem megint jó pecanapunk volt.
-
Steady74
addikt

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Na akkor holnap 6:30 MOL kút Rétség, vagy a tóparton 7 óra körül. Ha hamarabb értek a tóra, mint én, és vesztek jegyet, mondjátok, hogy a foglalt helyre a horgász baráti pecára jöttetek. BB
Szerk.: mivel Egerben volt csapatépítő bulin és elég sok bort kóstoltak meg, így nem volt beszámítható állapotban mire hazaért
de meghallgatta a hangszigetelést és tetszett neki. Ügyesen holnap papa, este várom a fórumban a beszámolót, meg napközben ha van valami. Nyúljon 
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Annyi még, hogy aki nem tudja a számomat az írjon rám és megadom.
Tegyük 7 órára az érkezést?
-
Steady74
addikt
Korábban legyen?

Fél6-ra megyek egy barátom fiáért, onnan nekünk egy óra a tó. Én viszek két réteg ruhát, annyi szerintem elég lesz. Az egyik rendes a másik vízhatlan. Meg hát a reggeli szíverősítők át fognak melegíteni remélem

Kis műanyag poharat hozzon már valaki. Most akartam venni, de annyi minden fel volt írva, emmeg nem, hogy elfejeltettem

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Feedereztem az idén, 45m-re kimért távolsággal, ponty, kárász, keszeg jött. Ha úszózni fogsz, szerintem 20-25 métert számolj, annyi kelleni fog a mostani kisebb vízben. Szeles időt mond, az nem szerencsés. Csali tök mindegy, etető anyag szintén, ha a 40-45m megdobod (régi patakmeder) felvesznek bármit. Legalábbis nyáron, melegben így volt, remélem még étvágyuknál lesznek.
-
Steady74
addikt
Srácok, jelezzétek itt lsz, hogy ki jön, és, hogy hoz-e valakit. Lehet találkozó a tónál vagy a Rétság MOL kúton, nekem mindegy. Időre kiránduló időt mondtak az előbb az M1-en szóval lehet szerencsénk lesz.
Köszi
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Meglátjuk, esőruhát, ernyőt viszek.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
13 főt jeleztem, hogy kb annyian leszünk. Annyit kért a halőr, hogy 8 óra felé jelezzük, hogy jön-e még valaki, mert ha nem, akkor a többi helyre ha jön pecás azokat beengedik. Addig nem.
Dani: Lehet, hogy 50, a 30-as saccoltam, kb a füves rész aljáig 30cm a szemem szerint

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Esőruha, ernyő. De tényleg gáz már, hogy pont akkorra jön a lehűlés.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Holnap megyek ki a halőrrel beszélni, fixálni az egyik oldalát a tónak. Ha beszéltem vele és ok minden akkor írok ide. Időjárás hűs lesz, de remélem nem ázunk el.
Program gondolom a szokásos, 6-7körül tali a tónál vagy menet közben valahol, FFox jázminrizs pálinkás köszöntője után meg peca

-
Steady74
addikt
Semmi gond szerintem. Előtte egy héttel úgy is kimegyek és beszélek a halőrrel, hogy az egész oldalt foglalják le.
-
Steady74
addikt
versenye van aznap. Évek óta arra készül

zolynet vidéken családozik, Zsola meg dolgozik.
-
Steady74
addikt

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Ezazzzz!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Hermanyinak tuti nem jó, de a 23-a esetleg? Mondjuk ez vasárnap...
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
29-ét célozzuk meg, most gondoltam át, hogy 15-re nem lesz mér horgászbotom

-
Steady74
addikt
Srácok sz@r került a palacsintába, asszony ahol dolgozik mikorra, ha nem pont 22-re szervez céges csapatépítőt.. így a lányokat nem tudom kire bízni, és talán még időben szólok: módosíthatnánk 15-re, 1 héttel korábbi időpontra a dátumot? Vagy egy héttel későbbre, ha az a többségnek jobb. Sry.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Reméljük víz is marad a tóban addig. A tavaszi vízszint -30cm volt legutóbb, mikor voltam. Amúgy kérdeztem a halőrt lehet-e 1 napig miénk a tó egyik fele megint, azt mondta igen, csak előtte 1 héttel fixáljuk le.
-
Steady74
addikt
Senki nem mondta még h ott lesz

Nekem mondod, tegnap lenyomtam oda-vissza
-
Steady74
addikt
Mivan???
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
sztem a warali tóra írta a 160-at
-
Steady74
addikt
Ide is ért

Ha Tereske lesz a befutó (amúgy az ország közepén van, csak kicsit északon
) intézem a halőrrel a helyek foglalását. -
Steady74
addikt
Legyek az első
ha van más javaslat a helyszínre, azt mondjátok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest