Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
egész végig hazafelé ezen agyaltam, de csak oda jutottam, hogy a horog nem jó valamiért. A kárászoknál is úgy akadt csak, hogy talán 2-ból kellett nekem kiakasztani, a többinél kiakadt már a szákban.
Először az jutott eszembe, hogy túl kemény lenne a bot... De a kárászok, meg a 15 cm-es bodrik hogyhogy kijöttek vele? Tavasszal pedig a match-ról is ment el hal, az lágyabb.
Aztán az, hogy esetleg nagyon tépem a halat? Ami a végén ment el, azt egy picit talán, mert eléggé ment balra (már majdnem előtted volt), de ami a szákolás előtt ment el, azt abszolút nem húztam erőből.
Aztán maradt a fék... Nincs erősre húzva, mert kézzel tudok lehúzni róla, de lehet, hogy letapad, mert ugyanúgy egy 15+ éves cucc, mint a bot. Tavasszal atomjaira szedtem, beolajoztam, próbálgatás alatt nem tűnt rossznak, de ez lehet egy ok. Amúgy direkt figyeltem a botot, volt még benne tartalék, szóval az is dolgozott még...
A zsinór is monofil, 20-as Tubertini Gorilla, azért annak is van nyúlása.
Igen, a Pellet Wagglert beszéltük joe-val, teszek majd egy próbát. -
A Zéé
addikt
- egyedül megyek
- találkozó mindegy
- 6:30-ra szavazok
amúgy oda mivel érdemes készülni? Remélem nem lesz nagy szél, hogy tudjak úszózni. Van egy kis maradék keszeges kajám, meg találtam egy fél doboz karamellás pelletet, ezeket viszem. Van esetleg valami tuti tipp pontyokra? Csalinak csonti, csemege kukorica? Van még halibut pelletem, meg valami sárga Feedermániás, de ennyi

-
A Zéé
addikt
15 fixen nem jó, 29 jobban kérdőjeles, mint 22.
Igazából nálam a fő kérdés az az, hogy kell-e dolgozni szombaton, vagy nem. Ez meg még baromira sok változós dolog. Elsősorban attól függ, hogy mennyire szívjuk meg a földmunkával, és hogy mikor vonul fel a szerkezetépítő brigád
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nekem szerencsém volt, bár a Zoli által szervezett versenyen így sem volt esélyem
)

, ha nem akkoris legkésőbb 7-re szeretnék odaérni)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)