- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Lehet ez a véleményed, viszont szerintem egy videónál többet nem láttál a játékból az alapján amit írsz. Nehézségről meg akkor beszéljünk ha linkeled az UwU kill achit.
Koreai mmo-hoz hasonlítani meg istenkáromlás kategória, abból még nem láttam olyat, ami nem a tényleg 0-hoz hasonlító történet, túl-szexualizált karakterek, és a mobok grindelése 0-24 lenne (plusz a cashgrab in-game előnyt adó mikrotranzakciók garmadája az elmúlt pár évben) lenne.
Az való igaz, hogy nem most játszanak valószínűleg legtöbben mmorpg-vel, de a xiv játékostábora például folyamatosan nő, és ez a játékban is érződik, nem csak a marketingduma.
Elég sok mmo-ba belevágtam az évek folyamán, most nem is akarok órákat ömlegeni ennek a pozitívumairól, de egy dolog biztos, messze a legjobb közössége van amivel valaha játékban találkoztam - valahogy annyival kulturáltabban állnak egymáshoz és a kezdőkhöz is az emberek, hogy az hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest