- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
válasz
Intelligencs #74 üzenetére
Az összesküvés elméletek engem is zavarnak, főleg amikor már a japán földrengés apropóján belemagyarázták, hogy Amerika generálta, hogy tönkretegye Japán gazdaságát (amolyan bosszú lett volna, amit egy hidegháborús "vihargeneráló" géppel csinálnak, és azért Japán ellen, mert a New Orleans-i cunamit a Jakuza okozta) - na itt már szakadtam..
De a lényeg az, hogy inkább a Zeitgeist-et nézze az egyszeri ember és tájékozódjon a Venus Project-ről és a többi értelmes dologról, de azért nem szabad mindent elhinni - bár mindennek van alapja mint tudjuk-még ha csak 1% is... -
Penge_4
veterán
válasz
Intelligencs #72 üzenetére
"Egyébként pedig az Amerikára fanyalgóknak, mégis, milyen államot szeretnétek vezető pozícióban látni a világban?"
Én személy szerint Venus Projectet szeretnék mindenféle hatalmi struktúra és monetáris rendszer (nem, nem pénz, úgyhogy aki a "kecskét adok a péknek a kenyérért" típusú kommentekkel jönne előbb olvasson a témában) nélkül.
Az, hogy a többiek mit szeretnének azt nem tudom. De, abban sokan egyetértenek, hogy:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest