Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
adj egy olyan ubuntu telepitot, amiben nem fos a debootstrap (legutobb kb a fel-egy eve aktualis verziot neztem es nem volt hajlando felmenni xen-re a fenti csomag hibaja miatt), illetve sorold fel, mire kellenek neked celalkalmazasok
cserebe ha telepitoimage-et nem is, de egy leirast megprobalok csinalni, hogy mikent oldhato meg a dolog
persze nem mondom, hogy barmibol megoldhato (pl gentoo-bol kizart, az mindent forrasbol tesz fel, es egy kernel forras siman megvan 400MB), de ubi-bol szerintem pont igen
-
ddekany
nagyúr
-
-
Arra ott a vi / latex / links.

Viccet félretéve...ne a libreoffice telepítéssel kezd el.

Azért van előnye is. A saját redszeredhez képest állíthatod.
Mert hiába adja pl a DSL ezt, ha neked mondjuk nem kell GUI. Full felesleg lenne a fele..
De mondjuk a tiny core ad X nélküli verziót is. -
Jó, az elvre gondoltam.
https://help.ubuntu.com/community/Installation/MinimalCD/
Itt van a minimal install, innentől a rendszer "él", aztán azt teszel rá, amit akarsz...
Lehetőleg könnyű progikat.
SSH be, ftp, samba(vagy ami kell), rtorrent.
Ha érted.
És alig járunk pár MBnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert hiába adja pl a DSL ezt, ha neked mondjuk nem kell GUI. Full felesleg lenne a fele..