- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
válasz
zsori_peter #19 üzenetére
Szuper lett
Valami hasonlót szeretnék én is barkácsolniSajnos későn vettem észre, hogy a kedves barátok 4 sör után nem képesek eltalálni a táblát
aztán most kicsit csíkos a fal.
-
zsori_peter
tag
Szép kis írás,szép munka!
Gratulálok! -
lazlogogola
tag
Szép
-
RegElek
csendes tag
@Mindenki: kösz az elismerő szavakat
@macilaci78: elfogyott a ragasztóm és akkor épp nem kaptam "töltényt" hozzá
De akarok asztalos ismerőssel egy keretet csináltatni rá, az is megoldja és esztétikailag is havítja még a dolgot remélhetőleg.@Szmájler: parafa az már megdobta volna a költségvetést erősen szerintem, de nyilván az is egy igényes megoldás lett volna
@A Zéé: szép munka. Nekem a panelban, 200km-re az otthontól, ahol a barkácsfelszerelés lenne ennyire futotta, de vannak további terveim még
@SaGa59: köszi a tippeket, ha fejlesztés lesz megnézem melyik lenne a legjobb
@Auratech: szerintem egy sima pizzás dobozon még a gyengébb dobásom is átmegy
@föccer: kipattaná: most éppen ezzel szívok, rongyszőnyeg + karton doboz nem volt elég, 10-ből 4 így is a parkettába állt. Most odatettem elé egy padlószőnyeget + a kartonokat, meglátjuk mi lesz.
Na meg eldöntöttem ha ezt a táblát eltudom passzolni, akkor veszek egy komolyabbat aminek már más a drótozása. -
föccer
nagyúr
A padlóra sem árt valamit tenni, ha használjátok a drótot, simán kipattanhat róla a nyíl.
üdv, föccer
-
Nagyon király lett, gratulálok!
-
Auratech
őstag
Ezt párszor megoldottuk óriás családi pizza dobozával.
Az igyekezet dícséretes amúgy! -
SaGa59
őstag
válasz
Smithy1986 #3 üzenetére
Alternatív anyagnak inkább xps, vagy polifoam. Mindkettő hab, nem porzik megmunkálás közben és elég erős erre a célra. Az xps-t lábazatszigetelőnek is árulják. Polifoamból szoktuk a nyílvessző fogókat gyártani, amúgy meg kemping derékaljként ismert az 1 centi vastag verzió.
-
Valzor
aktív tag
Tetszik, szép munka
-
csongi
veterán
Ügyes megoldás
Mi úgy oldottuk meg, hogy eltaláltuk a táblát, később nem darcoztumk :d -
A Zéé
addikt
válasz
Liberator24 #5 üzenetére
Ha nekünk lett volna ilyen az albiba annó, akkor nem kellett volna falat glettelni, és festeni kiköltözés előtt
Apámnak is most lett darts, meg home made szekrény hozzá, neki az osb lapon 1 centis polifoam szigetelő van. Benn a helyén meg így néz ki Egy 1 négyzetméteres polifoam 1000 körül van, de lehet kisebbet is venni, az osb lap meg nemtom -
Gaborz1
senior tag
válasz
Smithy1986 #3 üzenetére
Nem vitázni szeretnék, de az előző hsz-ben megemlítettem, hogy SOFT tábla mögé van téve a szőnyegdarab. Ennyire nem vagyok madár, nagyon jól tudom, hogy egy steel tábla alá vastagabb védelem kell. -
Liberator24
tag
Valamilyen falvédőt én is akarok csinálni. Nekem OSB lapot javasoltak bevonni padlófilccel, vagy vékony szőnyeggel. De ez a parafás megoldás is jó lehet. Nem tudom, hogy árban ez hogy alakulna.
-
Szmájler
csendes tag
Nekünk 15 mm-es OSB lapra ragasztott parafa az alapanyaga a falvédőnek.
Így az évek alatt minden féle felkerült rá, szóval helyettesít egy parafa táblát is az íróasztal felett. Hasznos.
-
Smithy1986
tag
@Gaborz1 A steel hegy átmegy rajta mint kés a vajon.
Amúgy alternatív anyagnak lépésálló nikecellt ajánlok, bár biztos még annál is van erősebb anyag.
(A lépésálló nem gömbökből áll, hanem porból, és keményebb. Valamilyen gumis szivacsos anyag lenne a legjobb, bár lehet az már árban nem éri meg.)Én sajnos vettem egyet, nagyon jól néz ki, de nem ér 10-13k-t.
Szép munka, és ügyes. Ha kezdhetném újra, akkor én is készítenék egyet. -
Gaborz1
senior tag
Érdekes kis írás, meg kell hagyni.
Mi itthon ezt egy szőnyegdarabbal oldottuk meg mindössze, igaz itt csak egy soft tábláról volt szó az esetünkben. -
macilaci78
nagyúr
És ha ragasztópisztollyal rögzíted a filc-széleket a hungarocellhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miként védjük meg lakásunk falát a kósza nyilaktól? Tudom, ne dobjunk félre... vagy készíthetünk falvédőt is!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest