Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szaggat is high-on, ha 8-an jönnek rám. Szaggasson is. Mondjuk, jogos. Bár nem szép a játék. De itt nem szaggatásról van szó. Másfél percekre lefagy az egész gép. Alt+Ctrl+Delre sem reagál, semmire. Aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna. Itt valami nem stimmel. Ez nem vga. Amúgy a Crysis 2 meg igen jól elfut a kis GT-n, pedig az egyáltalán nem olyan fapados, mint ez a Bioware "műremek".
-
wolfwood
csendes tag
Szerintem nem olyan vészes a grafikája, de majd a játék úgyis megmutatja magát amikor eljön az ideje.

-
Silenzio
addikt
Ez tök jó. Csak nem tetszik a grafika. Túl egyszerű. Túl színtelen. Mondjuk tegnap kipróbáltam a Dragon Age 2-t, az se valami szép. De legalább 10 másodperces beállásokat produkál 4 Ghz-es procin. Nem tudom mire vélni. Amúgy ez még hagyján, de az első is jobban tetszik külsőre.
-
Manbal
senior tag
Gány grafika... 5-6 éve még elment volna talán. Még szerencse hogy lesz egy pár tucat űber játék az idén PC-re, köztük 4-5 fényévekkel jobb RPGvel
-
-
nekem az első rész jött be a legjobban... 2 . az már valahogy nem... és ahogy látom a 3. rész az inkább a 2. at követi mint harcrendszerben mint minden másban

-
Asador
tag
A látvány lehetne szebb is... dehát végülis csak egy konzol átirat ez is ráadásul nem is mai egyerek...
-
Def26
félisten
Jó játék nagyon. Remélhetőleg lesz értelme kiadni pc -re még a következő részeket is (eladások).
-
Doki16
addikt
Pont a technikus vizsga kezdésének a napján
Nagyon nem lesz ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Webkamera topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- További aktív témák...
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)