- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Fúúú, annyi RTS van a cikkben, hogy ki sem fér...
Egy "picit" több kategóriába sorolhatók a jákékosok, mint amit írtál. Pl. én, annak ellenére hogy zömében stratégiákkal nyomulok, turn-based és RTS vegyesen, éves átlagban 1 FPS-t is bevállalok (pl. az UT-széria igencsak bejött), és időnként más stílus is bejátszik (Fifa, NFS stb.). Nem tudnék olyan játékstílust mondani (talán a klasszikus kalandjáték kivételével), amiből a "játékos-pályafutásom" során ne játszottam volna legalább egyet _végig_ (tehát nem 5 perces bohóckodásról beszélek). Akkor én most melyik csoportba tartozom?
Messze nem az "én" játékaim: a Spore igencsak előkelő helyen van a várt játékok listáján. Ezen túlmenően, megkockáztatom, hogy csupán a Blizzard két soron következő játékát (a Starcraft 2-re és a Diablo 3-ra gondolok; előbbi elfért volna a cikkben annak ellenére is, hoyg jó eséllyel nem jelenik meg idén) többen várják, mint a felsorolt sok-sok FPS-t összesen...
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezek "a" legjobban várt játékok (legfeljebb egy rétegnek). De fölösleges ezen vitázni, úgyhogy a témát részemről lezártnak tekintem. -
Egon
nagyúr
1. Nem mondtam egy szóval, hogy engem "nem izgat" az általad várt progik közül egy sem (a Fallout igen, a többi ingyen sem kellene).
2. A cím alapján szerintem joggal következtethetnék arra, hogy valami általános összefoglalót olvashatok az év végi megjelenésekről - e helyett olvasok x programról, amiből x-1 "agyatlan" fps, ha jól látom. Szerintem meglehetősen finom voltam az "egysíkú" jelzővel. Legközelebb valami kevéssé általánosító (és félreérthető) címet, pls.
4. A Dispicles széria egy jó kis körökre osztott strat (bár gondolom ez téged nem érdekel különösebben). -
Egon
nagyúr
Hát, "kissé" egysíkú a várt progik toplistája. Azt hittem, az általánosan várt nagy nevek fognak szerepelni...
Amit én várok:
Spore
Disciples 3Egyébként idén jelent meg egyáltalán valami értelmes game?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tudományos Pandémia Klub
- ASUS routerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest