Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Akkor másképp fogalmazok: nem csak az ethical hacking gyerekes, hanem az is, aki rendes munka helyett ilyen hálózatokra tör be (úgy értem az igaziak, akik élesben csinálják). nem más ez, mint bűnözés a javából (az, hogy én a jelszóval nem levédett hálózatokat használom, az szerintem nem az, ugyanis nem tudhatom, ki védi le direkt és ki nem). amikor spoofolok egy MAC-t, az valóban az és gyerekes is. de mint mondtam, az nem azért volt, mert nem volt netem (mert volt mindig is). csak én vhogy úgy vagyok vele, hogy aki vlem köcsög, azzal én is az vagyok és többszörösen. most pl duplán fizetek netet és nem sajnálom rá a pénzt (egy saját, meg egy közös), mert rendesek velem. ha nem lenne levédve a net (de le van!), én magam konfigolnám be a routert atom durvára (most hogy igy mondom, lehet fel is vetem ma az ötletet a többieknek, hogy kapcsoljuk be a MAC filtert is és térjünk át WPA+TKIP-re). de amondó vagyok, aki lopni akar, az lopni is fog, és ezen nem segit semmilyen védelem. az segitene az embereknek, ha normális lelkületüek lennének, felismernék, hogy lopni gyerekes dolog és többet járnának szabad levegőre ahelyett, hogy feleslegesen nézegetnek konzolos képernyőket. erről meg ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Iphone SE 2022 3rd Generation
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SZERVÍZ akár KISZÁLLÁSSAL!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest