Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

üdv, átolvastam az összes ezzel a témával kapcsolatos cikkedet, csak néhány erősen kémiai részt hagytam ki, de nem találtam tippeket, hogy mikor, mit és mennyit szoktál enni. írhatnál erről kicsit részletesebben, kíváncsi vagyok, hogy apámnál beválik-e a te módszered, ha már az én tippjeimet képtelen tartani. ezt arra értem, hogy én már elég régóta foglalkozok a testépítés miatt (hobbi szint) ezzel a témával, gondoltam rászánok fél évet apámra is. öcsémmel és vele heti átlag 4 napot intenzíven sétáltunk, amíg jó idő volt, kb fél évig, plusz így táplálkoztunk:

apám:

reggeli:

vagy 2 évőkanál zab+3 deci tej+30g fehérjepor az íz miatt (olyan 65% tiszta tejsavóprotein)
    vagy kevés fehér kenyér valami szeméttel (kolbász, vagy a szokásos szeletelt szemét húsok valamelyike)+zöldség

ebéd: gyömölcsök

vacsora:

vagy rizs+csirkemell (50g rizs és 100g csirke)
    vagy fehér kenyér valami szeméttel (kolbász, vagy a szokásos szeletelt szemét húsok valamelyike)

ezek mellett gyümölcsből nassolgatott azért egész nap, napi szinten így kb fél kiló gyümölcs azért lement neki. a gyümölcs fajtája változó. ezen kívül napi 1-1.5 liter cukormentes kóla fogyott+1.5 liter szénsavas ásványvíz. a régi táplálkozásához képest annyi változott, hogy régebben a kóla cukros volt a cukormentes helyett, de jóval kevesebb gyümölcsöt evett, kb a felét. illetve a reggelinél sosem volt opció a zab+tej+proteinpor kombó, tehát mindig fehét kenyeret evett, valami szeméttel

én és öcsém:

rendesen ettünk napi 5x rizs+csirkemell+zöldség kombót minden alkalommal, a rizst átlag napi egyszer olaj nélküli sült krumplira cseréltük és néha lazac ment csirkemell helyett. a napi adagjaink 2 gramm/testsúlykilogramm szénhidrát+2 gramm/testsúlykilogramm protein voltak a zöldséget nem számolva, ami kb 300 gramm per nap lehetett. zsírt nem számoltuk. ezen kívül öcsém napi 2 liter cukormentes kólát ivott+3 liter vizet+1 cukormentes monstert (0 CH). én 1 liter cukormentes kólát+3 liter vizet+1 cukormentes monster (0 CH). a diéta felénél nekem az 1 liter cukormentes kóla és a cukormentes monster helyett napi 5 kávé ment tejjel és édesítővel

a cukormentes kóla 0 CH minden esetben

apám a 170 centis magasságához 110 kilójával így táplálkozva fogyott 3 kilót. öcsém 16 kilót fogyott én pedig 5-öt, de nekem elég nehéz lett volna többet fogynom, mert már nem volt semmi zsír amit leadhattam volna, a hasam és a vállam is eres volt a diéta végén

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák