- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Nyugi, nem napi használatban cseréltem C2D-re, melóhelyről hoztam néhány kiszuperált procit a selejtezésre váró gépekből. Anyám a mai napig az e5700-at nyüstőli egy brand gépben.
Lényeg, hogy ez a D-s széria nem igazán fogott meg, valszeg Celeron volta miatt, pedig öreg volt már amit váltott és az szintén Celeron volt. Bennem ez maradt meg rövid ismerettségünk során.
No offense tényleg, tökre örömmel olvasok ilyen témákat, nekem nagyon hiányzik az az időszak.
BTW a C2D és a Pentium E széria iszonyat ütős volt annak idején, nagyot gurítottak akkor Intelék. -
Dönc
tag
Ez fura, mert nekem is úgy rémlik, hogy a Pentium és Celeron D procik nem igazán váltották meg a világot annak idején. Persze marha rég volt.
Volt egy öszvér Asrock 4CoreDual-SATA2 lapom, amit gombokért megtudtam venni osztálytársamtól, abban volt a D-s proci is + egy Gt 8600. Pedig ez az akkor már nagyon elvult tualatin alapú vasamat váltotta. Aztán hamar jött helyetett egy Asus p5b és egy pentium e5700, később belepróbáltam valamilyen C2D cuccot is, de az e5700 sokkal jobb volt, mert ha jól rémlik alapból 100Mhz volt az FSB-je, amit egy kattintással át lehetett rakni 133-ra.
Miután végül sikerült értelmes fizuért melóznom, akkor 2012-ben megvettem az i5 3570k, Asrock z77 pro4, 8GB ram félgépet vacsi újan. Ez tíz év szolgálat után avanzsált sleeperré, de még mindig működikAkkor ez a móka kb. 100k Ft-ból megvolt. Szerintem az volt éltem legjobban elköltött pénze.
-
Dilikutya
félisten
Átlagbérből most is elmegy kéthavi lóvé, ha te a felső kategória alját szeretnéd kapirgálni. Sőt igazából több, mert még egy 3060 Ti / 6700 XT is közelebb van a 200 ezerhez, és ez csak a videókártya, és igazából közelében sincs a felső kategória aljának, az új 4070 (nem a Ti, hanem a "butított") az, amivel kb. kezd a felső kategória alja, és az 250-300 ezer lesz, a pár éves 3070Ti is ennyibe kerül most. Procival némileg könnyebb, oda egy i5 sem okoz sok hátrányt, pláne ha nincs multi vagy játék stream, de egy jobb alaplap is 40-50 körül kezd, szóval csak a proci+alaplap+ram elvisz azért 150-et alsó hangot, és már ott vagyunk, hogy másfél havi átlag nettó ment el hirtelen, és igazából van egy jó középkategóriás gépünk, mondjuk 1920x1080-ban valószínűleg sokáig nem kell kompromisszum. Tápot, esetleg új SSD-t nem is számoltam, és Nvidia kártya esetén a hülye tápcsatlakozójuk miatt jó eséllyel kell majd új táp (300+ ezres VGA-t nem bíznék kábelátalakítókra).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Silenzio
addikt
Azt hiszem, 160-ból jött ki az egész gép. Athlon XP 1800+-szal, 256 Mbyte RAM-mal, 80 GB-os HDD-vel és Geforce 2 MX-szel. Később már Radeonokkal nyomattam. Azt még anyám vette, mert 18 voltam. Kb. 3-4 havi bére volt, de összespóroltuk. A harmadát-felét én álltam, a pécsi várásban árultam... Mindenem.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy 2001-2002 körüli felsőkategóriás Gamer PC-t állítok össze, s mutatom be részletesebben.
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest