- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gnor27
csendes tag
A 32mm -es mágnesek kissé aggasztanak. A Creative fülesemben 50mm-esek vannak és az állatul szól, de a Sennheiser Urbanite ami még van nekem kicsit vérszegényebb hozzá képest.
-
szebe
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
-
-
Mike0088
csendes tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Engem az érdekelne magas tartományban, hogy szuperál a szerkezet? Alapjában véve rockot és metalt hallgatok, de nagyon szeretem a régi pop és dance slágereket ahol női énekhangok dominál nak.
-
flashpointer
őstag
A cimben a "fejhalgato" ket l : q
-
Enter65
senior tag
válasz
LeadZeppelin
üzenetére
Ennek örülök!

-
LeadZeppelin
tag
Én is ilyenre újítottam be karácsonyra, úgyszintén meg vagyok elégedve vele. Személyesne rockhoz le kell kicsit laposítsam a hangzást (Pink Floyd, Dire Straits kaliberű klasszikusabbra), de a modernebb zenéket nagyon adja. Főleg hogyha van egy jó hangkártya, kábelen is elképesztően szól, s még akár jobban hangosabban is mint BT-n.
Részemről nagyon megérte az árát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest