Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
Nálunk meg persze nem lehet fogni...

-
sgergi
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Én is sokat hallgatom, mióta elindult, szerintem jó lett, hiányzott már valami hasonló.
-
Eastman
addikt
-
frem1790
őstag
[Hamarosan indul!]
Én ugyan kicsit sokallom a magyar előadóknak szánt 80 százalékot, de azért kíváncsian várom. Jó lenne végre újra rockzenét hallani "igazi" rádióból! -
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Nem tudom, hogy mióta, de újra szól a Pont FM a 88.1-en!

-
ViKo.B
csendes tag
a ROCK örök és elpusztíthatatlan! - Ossian powa
-
3.Aragorn
addikt
Emékezve a pont-fm-re: Amikor a Fields of the Nephilim-ről adtak le egy közel órás műsort, azt sosem felejtem el... Azok a dalok milyen jól estek akkor...
Az együttes egyébként a gótikus rockzene nagymestere, a gothic-metál egyik alapító atyja. Mindenkinek csak ajánlani tudom!(bocs a sok hsz-ért...úgy látszik ilyenkor senki nincs fönn, és senkinek nem kellene számvitelt tanulnia holnapra, csak nekem)
-
3.Aragorn
addikt
Amúgy ha már netes rádió: [link]
Nem vagyok black-metal-os (inkább a Doom-metál
), de azért vannak szép alkotások!McCann: A Triumph of Steel album sztem mindent visz! Egyszerűen tökéletes.
-
3.Aragorn
addikt
NNEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Ezt nem hiszem el. Már két hónapja nem hallgattam őket, mert vizsgaidőszak, meg ilyenek. De ők a kedvenc rádióm! Nem hiszem el, hogy ennyi...
-
marcee
addikt
Én autóban hallgattam mindig a Pont.FM-et, rajtam nem segítenek az online rádiók, majd' meg őrültem az elmúlt napokban, hogy nincs semmi hallgatható most a kocsiban.
-
atee
őstag
Addig figyeltem amíg Puzsér volt rajta. Utána számomra érdektelen volt. Sajnálom, de nem sajnálom, hogy vége.
-
rekid
addikt
egykis power rock fm fajdalom enyihiteskepp

elvileg nulla pofazas -
3psilon
aktív tag
Hát igen, igazából csak a Kossuth maradt beszélgetős. De szerintem jó dolog, hogy a Magyar Rádió széttegolta a csatornáit, Petőfin könnyűzene egész nap (és jó!), Bartókon is 100% klasszikus zene (amit most kezdek felfedezni, hogy mennyire jó), Kossuthot nem hallgatok, de azon meg ha jól tévedek nem nagyon van zene.
Nincs baj azzal szerintem, hogy a rádiót leváltja az internet. Tény, nagyapám a focit is rádión hallgatta anno, és náluk ma is Kossuth megy főzés közben. Másik nagyszüleim meg szigorúan minden délben rádió be, és hírek
Az internet elhozhatta nekünk a netrádiókat, a shoutcastet, a podcastokat...Ráadásul azokon reklám sincs. Mert amúgy sok kell, ha nem állami. Tanultam, az emberek rádión bírják ki a leghosszabb reklámszpotokat.

-
Flame_
tag
A 88.6-os frekvencián ment a rádió.
Igazából én valamikor 2007 tavaszától 2007 végéig hallgattam. Ennek a vége felé már elkezdődött az az átalakulás, amitől nekem hánynom kellett. A Puzsér-Tasnádi-Nyári-Magyar-Kardos-stb. csapatot felvonultató műsorsáv - illetve az akkor éppen Apokalipszis Rt. néven futó műsor megszüntetése, az egyre több pop-rock meg Billboard chart betett. Én nem ezért szoktam oda. Előbb hétvégén, majd a végére szinte egész napra hallgathatatlanná vált, szóval váltottam. Mivel az én rádiófogyasztási szokásaim úgyis olyanok, így netrádióval meg tudtam oldani: JoNeSRockVAN-ja (ami egy szavazásos rock jukebox tulajdonképpen) és a rockozon.com (immáron hétköznapokon 4 óra élő adással, amúgy meg shuffle) bőven kiváltja. Ezek együtt már majdnem olyanok nekem, mint a régi PontFM - még átmászok a RadioCafé-ra hétvégén 3-tól 5-ig a régi rádiómmal, és szinte ugyanaz, mint régen

Jó rádióhallgatást, a linkelt online rádiókat pedig köszönöm mindenkinek!
-
shadeofme
tag
Ez most a 88.2-n levo radiorol szolt?
Cikkben nem szerepelt es en is csak a frekvenciat tudom, meg, h ezen olyan zenek voltak, amik nem zaklatjak szexualisan (a.k.a. baxxak
) a fulem. 
-
Eastman
addikt
Én viszont imádtam.

...többek között azért is mert az ifjakból álló Flúg zenekar egyik dalát rendszeresen játszották. A Flúg pedig a szívem csücske. Anno a pult mögül néztem ahogy bontogatják a szárnyaikat a Blues Kocsmánk rozzant színpadán.
Róluk tervezek a közeljövőben egy hosszabb cikket. Addig is Flúg on!
#7 Tkazmer: A honlap úgy ahogy van egy ponton "megfagyott". Az elmúlt évek emlékeként áll még.
-
nemma
addikt
Hát, kedves Eastman, én csak miattad sajnálom, hogy megszűnt ez a rádió, én sosem bírtam hallgatni, nem tetszik, ami megy rajta. Én mostanában elkezdtem a Petőfit hallgatni, amit nem tudom, hogy miért mondok, mert ha eddig a PontFM-en lelted meg a boldogságodat, akkor valószínűleg ettől hányni fogsz
Tehát a lényeg, hogy a hsz-emnek semmi értelme, de a Petőfi Rádiónak volt egy ingyen reklámja
-
Eastman
addikt
Azt hiszem, hogy félreértettetek. Sok online rádiót (rock rádiót) ismerek én is.
A klasszikus rádióhallgatást hiányolom. Amolyan konyhában reggelizés vagy főzés, mosogatás közben hallgatható zenei rádiót. Ami beserceg néha mikor elmész mellette vagy ha elindul a hűtő. Ma bekapcsoltam és más szólt ugyanazon a frekvencián.
Sajnos egyre több dolog köt a számítógéphez. Sajnos már minden nap bekapcsolom. A DVD lejátszóm másfél hónapja a szervízben. Zenét, filmet a PC-n nézek. A jobbnál - jobb CD-im porosodnak a polcon. Gitárt a PC-n hangolok. Kezd kényelmetlenné válni ez a fajta függőség. Nem baj, majd tavasztól vége a punnyadásnak.
Marad a Kossuth és (mivel most többen megemlítettétek) rákeresek a Bartókra. A Jazzy-t kipróbálom
. Itt-ott már hallottam, de valahogy' még itthon nem ez szól. A PontFM-ben azt szerettem, hogy nem volt teletömve reklámokkal, spotokkal. ...talán ezért is lehelte ki a lelkét.Épp' Móricz Zsigmond: Az ágytakaró című kisregénye szól a Kossuthon a rádiószínházban. Nagyon-nagyon jó!
-
Dany007
veterán
Sajna nem szeretem a rock-ot és ha lehet ki is hagyom a hallgatását, így engem nem érint a dolog.
De azért Rest In Peace.btw elég sok rock rádió van a neten, szerintem simán találtok alternatívát.
-
McCann
tag
Pedig mekkora volt...

Ajánlhatom esetleg helyette a 90.9 Jazzy Rádiót, bár nem rock, de nagyon király!!!
Hiánypótlónak autóba ezentúl kötelező a Manowar: Kings of Metal...XDROCK!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Régen itt is volt asszem, itt sincs már?

-
LordVader80
őstag
-
tkazmer
addikt
a honlapjukon nem láttam nyomát ennek, sőt, még azt is kijelzik, hogy mi az, ami "Most szól"
-
Prof01
veterán
Hát nem élt vmi sokat. RIP!
-
Chosen
addikt
a ROCK örök és elpusztíthatatlan!
Ezt már többször cáfolták a braniacben

-
Khaal
őstag
www.di.fm és www.sky.fm ha a last-on nem találod meg amire vágynál. Mellesleg én is egyre többször tekerek a Bartókra esténként.
-
3psilon
aktív tag
Ajánlom mindenkinek a Bartókot.

-
Scalpel
senior tag
RIP!

Nagyon sajnálom ezt a rádiót, mert ezt lehetett egyedül hallgatni a könnyűzenei csatornák közül. Ráadásul az egyéb műsorok is jók voltak.
Lehet tudni, hogy miért kellett lehúzni a rolót?
RIP! Béke poraira!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a fulem.