Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Ha olvasol egy keveset a neten, az összes kérdésre van érthető válasz...

- lehet, de ez ott van minden készülék specifikációjánál, akár a neten fél perc megkeresni
- lehet
- jobb mindent kipróbálni, amit lehet, nem? Általános buktató pl., ha valaki nem olvas, aztán csodálkozik, hogy nyeli a netet az x számú widget és program
- arra használod, amire akarod, ha akarsz minden szarral szinkronizálni, akkor azt is lehet, ha nem akarsz, akkor nem használsz ilyen programokat. Ezért okostelefon, sok lehetőség van benne.
- sok ram, nagy proci
És persze az ehhez mért ár, amit ki tudsz fizetni.
- kávét nem főz, mosni sem fog... Érdemes kinézni egy telefont, aztán megkeresni akár itt a Ph-n a hozzá tartozó telefont, és átolvasni. Ott aztán kijönnek a hibái (ha vannak).Ezekről a kérdésekről mind van írás a neten, csak az a baj, hogy nem olvassátok el, és mindig azt akarjátok, hogy valaki foglalja össze (tízezredszerre). A blogomon is van olyan program, amiről pár hónapja írtam, és tegnap csodálkozott rá egy srác a fórumban, hogy jé, ez ezt tudja? Hát ja.
Szóval szerintem van annyi infó, mint a szemét, csak el kéne őket olvasni. 
-
Skynet258
veterán
Mert nem bírja a hardver
Legalábbis én feltettem (illetve a mostani főzött romomban is benne van az opció), de pár kivételtől eltekintve használhatatlanul belassul tőle a kezdőképernyő. Szóval ne sajnáld - vagy ha mégis, akkor dobj fel egy olyan romot, amiben benne van a lehetőség.
Hivatalos 2.2 nem biztos, hogy lesz (bár vannak infók szeptemberről, októberről), de nem hivatalosan már készítik az orosz rommerek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval szerintem van annyi infó, mint a szemét, csak el kéne őket olvasni.