Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Igen, de ha feltöltenek egy videót beállithatják melyik régióban legyen elérhető, aki nem akar ellenőrzést azok eleve kiesnek ezalól, ugyanugy mint az Offical csatornak és azok amik átmennek a szűrőn. A megbukottak közül is csak azoknal van re-check ahol kérik. Tehát nem kell mindegy egyes videót ellenőrizni. Te ugyanúgy nem értesz hozzá. Innen szerintem senki. De mégis mindenki apokalipszist meg világvégét vizionál meg nyomja a shitstormot, ezért lettem én az ördög ügyvédje a pozitivizmussal.
Látom, hogy a lapcsalád abba az irányba halad, hogy minden topicnak megvan az irányvonala, hogy miről mit szabad gondolni és ehhez a modik aktívan hozzájárulnak, szóvá is van téve elég sűrűn, de szerintem az egészséges, ha valaki néha a mainstream-mel szembe mer menni és esetleg emlékeztetni az embereket, hogy minden éremnek két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Gran Turismo
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest