- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
Mint 0 hangfal és állvány építési tudással, de barkácsolási múlttal rendelkezőt, engem is az érdekelt volna, hogy és hogy változott a hang? Tudom, a hifi nem volt cél, de hogyha követem a példádat, s nem olyan igényesen, de én is csinálok egy állványt, akkor kb mire számíthatok?
Gondolom sokan olvassák/olvasták a cikkedet, akik mint én nem tudják, hogy esztétikailag jobban jártál, mert szép lett, de maga a zenehallgatás élménye hogyan változott? Ha van elfekvőben fa, anyag, a kertben van homok megéri-e követni a példád?
EZ volt az egyik oka annak, hogy végigolvastam a hozzászólásokat, s olvastam, hogy nem tudod összehasonlítani a régivel, mert sok minden változott, kezdve az erősítővel, hogy eddig 170cm magasan voltak. Engem mégis érdekelne, hogy most milyen? Milyen, ha földre rakod le, vagy ha az állványon van? Jobban tetszik-e a hangja? Hogy érzed? Számíthatok-e arra, hogyha én összekoklerkedek valamit, attól jobb lesz a hang, vagy nem? Mondhatják, hogy jobban járok, ha veszek egyet 10-20eért, de nem hiszem, hogy állványra kb annyit kéne költeni, mint amennyit a hangfal ér.
Grat az állványért, és a cikkért, mindkettő igényes munka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy nincs számomra megfelelő állvány, ezért inkább építettem!
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest