- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
A válasz nagyon szubjektív. Persze nekem tetszik nagyon a hangja (még ha sokan nem is méltatják zenehallgatásra ezeket a hangfalakat.) Az, hogy állványon van, mindenképp sokat jelent, mivel így pontosan fülmagasságban vannak a hangszórók. Sőt az is számít, hogy milyen messzire vagyok tőlük. Minél messzebbről hallgatom annál jobban szól (főleg basszusban). Amúgy nem tudom, mennyire használnak a tüskék mert így is megremeg alattam a kanapé, pedig nem hallgatom teljesen hangerőn. Bár az állvány felől semmilyen rezgést nem tapasztaltam. Meg sem mozdul.
Mikor polcon volt, akkor nagyon nyers volt hangja. Kb ahogy sétálgattam előtte úgy változott a hangja. Sőt leginkább akkor érződött, hogy milyet szólt mikor átmentem egy másik szobába.
Max azt tudom mondani, h ha erre jársz akkor hallgasd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy nincs számomra megfelelő állvány, ezért inkább építettem!
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- Eladó Lian li Hydrosift 360
- Lenovo Legion Y540 i7 Gamer notebook GTX 1650 4 GB videókártyával.
- Asus 970 Pro Gaming Aura
- Kirby Super Mario Land 1 2 3 tetris Turtles Zelda (Nintendo Game Boy) gameboy color advance ÚJ ÁRAK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest