- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Mezga Aladár #44 üzenetére
Ezt azért nem mondanám, már csak az elhelyezés miatt is sokkal jobb, mintha a földön vagy szekrény tetején lennének a hangszórók. Ugyan már más szinten mozgok, de fiatalabb koromban én is barkácsoltam, az egyik korai produktum volt pl. a 100V-os üzemi/iskolai tesla falihangszórókból kitermelt hangszórók hullámpapír dobozból kialakított "hangfaldoboz"-ba szerelése, sharp hordozós rádiómagnóról meghajtva
Aztán volt még házi gyártású hangfaldoboz, természetesen erősítők, faterommal csináltunk erősítő dobozokat is, külön előerősítő és végfok is volt. Aztán kijött a Preludium, vettünk egyet, a hozzá adott ismertetőben látott hangfalállványt is lekopiztuk, kazánlemezből, zártszelvényből, szépen lefújtuk azt is matt feketére. Valahol még most is megvan szüleimnél az az állvány. Most már nem barkácsolok ilyesmit, nem hiszem hogy a gyári AN-K állványnál jobbat tudnék csinálni. De valahol mindenkinek el kell kezdenie, ő is törekszik a jobb, igényesebb rendszerre, kár lenézni érte. Audio téren ma is van rengeteg "gyártó", aki most abszolút high-end-nek számít, és annak idején a garázsban kezdett barkácsolgatni!
-
Upo
addikt
válasz
Irmscher 353 #32 üzenetére
Én is ezt akartam írni. Felülre nemigen szoktak tüskét rakni, csak alulra. De érdemes kipróbálni, írószerben nem drága a blutack. Azt kell használni amivel jobban tetszik a hangja.
Az alsó tüskék meg állíthatók szoktak lenni, menetes tüske+kontraanya van még az audio note állványon is. Azzal szépen be lehet állítani hogy ne billegjen, hanem rendesen álljon mind a 4 tüskén.
A csövet meg érdemes lenne feltölteni homokkal. Én dunamenti városban lakom, a parton bármikor tudok gyűjteni egy vödör homokot, de szerintem máshol sem megoldhatatlan, és sokat dob az állvány hangzásán.
Az enyémek ~15 kilósak darabonként, bár azok gyáriak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy nincs számomra megfelelő állvány, ezért inkább építettem!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest