- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Most bukkantam rá erre a cikkre... hát mondom akkor kommentelek.
Már csak azért is, mert ez a hangfal egy fiatakori élményemre vezethető vissza...
Annak idején mikor bejött a cd és a hifitorony őrület, én is elhatároztam, hogy veszek egy hifitronyot.. Ez pontosan 1997 év.
Jártam keltem a városban, mindig megnéztem a nagy bevásárlóközpontokban a hifitorony termékeket (polus , metro), és mondanom se kell, Polus Centerben akkoriban volt egy Sony képviselet, oda mindig be kellett néznem...
És akkor szépen ki is néztem az Mhc-rx70-es modellt, azért írom le, mert ennek a modellnek a cikkben szereplő hangszóró a párja.
Nah most az árakról, hogy azért legyünk tisztában vele, hogy nem volt egy megfizethető darab...
Listaáron 99.900 Ft-ba került a Sonynál, és nem volt olcsóbb sehol máshol, akkoriban suliztam, igy diákmunkát kellett bevetnem, hogy azért enyhitsem a kiadást... 1 hónap meki diákmeloval kaptam 25 ezer forintot... Tehát kiszámolható hogy egy diák ezt a terméket akkoriban ha végigürcöli a nyarat se tudja megvenni...
Azért ezt választottam, mert volt rajta DJ effektek (hullám effekt) és társaik, valamint magával ragadott, hogy szinte minden gombon volt ledvilágitás, futófények, egyszeruen jól meg volt tervezve....
Ez volt a középkategória, a csucs, azt hiszem az mhx-rx9o volt annak ugyanez volt a hangszórója, csak a felső részére került, egy kúp szeru felsősugárzó is... az valami 149, vagy 169 ezer forintba fájt.
Ahogy meg tudtam venni, hazavittem és hallgattam napestig, akkoriban mukodtek cd kölcösnzők, állandóan mentem és raktam bele a cd lemezeket, és ment egész nap... Aztán bejött az internet, a winamp, és társaik és háttérbe szorult...
Ha jól emlékszem 2011 vagy 2012 környékén adtam túl rajta 25 ezer forintért, egyből el is vitték, egy testneveléstanár vette meg, vidékre kellett neki a faházba.
Rengeteg jó percet szerzett nekem ez a hangszóró és hozzá a torony, és nagyon jó hangja van.
Ma már spotify hódit, a dolby atmos házimozi, és a gigabites net, nem tudom, hogy a hifitornyokra milyen most a kereslet, de gondolom már nem olyan mint régen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy nincs számomra megfelelő állvány, ezért inkább építettem!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest