- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
őstag
-
bambano
titán
-
törölt tag
Akkor ja. Szmogriadós tiltáson kívül mi van amiben hátrányt szenved a hibás matrica miatt? Lesz valami biztosítás, súlyadó stb drágább tőle?
-
alkatraz3000
őstag
-
törölt tag
Akkor katalizátor nincs benne vagy lambda szonda? Valamiért feketét kapott.
-
alkatraz3000
őstag
-
HoaryFox
őstag
-
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
Eh, Pestet kb. szökőévente 1x ha látom, akkor se saját járművel

-
alkatraz3000
őstag
-
HoaryFox
őstag
Hát, nem én vizsgáztattam, hanem még az eladó, de nem hiszem, hogy véletlen kapott rosszabbat, mint amilyent érdemel... vagy én nem értem

-
alkatraz3000
őstag
-
törölt tag
Kicsit utána néztem, az injetes, lambda szondával szabályzott, katalizátoros benyás az kék, a tiéd is azért az. Az övének is annak kéne lennie, nem feketének.
-
alkatraz3000
őstag
-
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
A klíma nekem nem egy létfontosság, oké, jó dolog, de nem ez volt a legfontosabb szempont. Nem mindenkinek ugyanazok az igényei. Igazából ez az autó nekem egy teszt, hogy a jelenlegi jövedelmem mellett mennyire tudom fenntartani az autót.
Amúgy egy 3-4 évet szerintem még használni fogom, aztán talán valami fiatalabbat veszek, persze, ha jól jövök ki a dologból és nem kell eladnom előbb, mert nem tudom fenntartani.A kilométerről meg annyit, hogy "nem kilométert veszünk, hanem állapotot"

(#34) snecy20: Fenébe

(#35) alkatraz3000: Ezt kifejtenéd nekem?

(#37) Petyyyyy: Hmm... nem is olyan rossz ötlet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petyyyyy
addikt
-
CaNNa3IS
senior tag
Hibátlan választás :-D
Nekem is az van igaz 2001 -es és új vétel volt de még gyűröm.
Még horvátországban is voltam vele. 5 személy + csomagok. Egy kis emelkedőn padlógáz 70 :-)
Már csak városban használom meg max balcsi ha leugrok faterékhoz.Igénytelen.
Pár éve kellett fékerő szabályzót(vagy valami ilyesmit) cserélni a vizsga miatt. Egyszer hátsó kipufogó dobot
Kb egy éve kellett egy balos ablakemelőt, hűtőt, vízpumpát cserélni. Vízpumpát is csak mert az előző hombár szarul rakta fel és eresztett.
Filléres az alkatrész hozzá.Sose volt olyan hogy nem indult.
-
alkatraz3000
őstag
A környezetvédelmi besorolasod is el van baszarintva.
-
snecy20
nagyúr
-
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
Úgy láttam, sokak szemét szúrja az "informatikus" szó a bejegyzéseim címében, ezért átfogalmaztam.
Remélem így már nincs benne semmi félreérthető.
-
zolee5016
őstag
-
HoaryFox
őstag
Pedig muszáj
65 km-re lakom a munkahelyemtől, és túlóra esetén valamivel be kell jönni, meg haza is kell menni 
Egy emberrel szerintem nem vészes az ereje, de azért érződik, hogy emelkedőn fogy a kraft.Amúgy is Alföldön lakom, itt nincsenek hegyek
Szerk.: és tessék itt a második rész, amiben majdnem mindent elmondok az autóról: [link]
-
alkatraz3000
őstag
-
HoaryFox
őstag
-
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
-
CaNNa3IS
senior tag
Most ez milyen autó?
8 szelepes F astra ? -
törölt tag
-
bambano
titán
pár gondolat
1. ha autót vettél, főleg, ha nem teljesen tutti az előélete, akkor olajcsere, vezérléscsere
2. a szervíz az az a lötyi, amit a sámánok isznak. az autót szervizbe hordjuk és szervizkönyve van. ugyanitt az si előtagok rövid magánhangzóval írandók.
3. a suzuki gyorsulási ideje nem fog 3/4-ére csökkenni csak attól, hogy shelles benzint raksz bele. jó eséllyel semmi hatása sem lesz rá, kisebb eséllyel rontani fogja a teljesítményt. -
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
Azért annyira nincs elrohadva, meg lett nézve. Csak a 2 hátsó sárvédőn, meg a jobb oldali küszöbön vannak rozsdavirágok, de most már tényleg nem mondok többet, mert nem lesz miről írnom

Inkább valaki arról írna, hogy milyen a stílusom? Unalmas? Hosszú? Érdekes? stbstb.

-
alkatraz3000
őstag
-
HoaryFox
őstag
Az a messzi-messzi az jövő tavaszt jelent, addigra talán össze is kuporgatom a rávalót. Hogy hol rozsdás, azt nem lövöm le előre

-
alkatraz3000
őstag
-
HoaryFox
őstag
Hát, informatikában igen, biztosra megyek, de kb. annyit értek még jelenleg is az autókhoz, mint teszem azt egy pék az űrhajózáshoz

Az, hogy én neten keresgéltem sok információt arról, mit is kéne tudni az autóról, mik a gyenge pontjai, valamennyit ér ugyan, de a tapasztalat azért mégiscsak többet ér, mint a netről szedett, néha kétes eredetű bölcsességek.
És, hogy egy kis spoiler legyen benne, eddig nem volt durva hibája az autónak, de még legalább 1 előzményes blogposzt ki fog kerülni, amíg a jelenhez érek.

(#15) alkatraz3000: Köszönöm előre is a felajánlást, hát abból a szempontból rohadék, hogy már van rajta rozsda, de az még egy messzi-messzi projekt

-
Petyyyyy
addikt
És a rohadék itt más értelmet nyert.
Nekünk is az van...meg nem mondom hány éve. 
Igaz 8 éve már a G. -
alkatraz3000
őstag
Ha astrarol kell segítség, írj nyugodtan. 12 eve az van, ismerem a rohadekot

-
rgqjx
aktív tag
-
VoidXs
nagyúr
-
törölt tag
10s körül érik el a százat.
-
VoidXs
nagyúr
Nálunk van egy Toyota Avensis, és egy marék ürülék a márka. Csak a baj van vele, most éppen a befecskendezés pusztult meg, szóval az amúgy is esélytelen gyorsulását, amit az interneten 11 köré írnak, de a valóság inkább 16, feltornászta szépen fél perc köré. Egyszer megpróbálom ellene a 100 métert biciklivel

-
Stanlee
őstag
-
VoidXs
nagyúr
Egyszer próbáld ki, nem olyan nehéz találni egyet, csak Shelles benzin kell bele, és fellövi a francba. 50-nél 2-es, 85-nél 3-as. Persze minden egyes kiló számít, én 65 vagyok, azzal ment 7.5-öt. +80 egy utas, és már 10-nél jársz. Ültesd tele a kocsit, és 50-nél nem megy tovább.
-
törölt tag
erős hátszélben, kizsírozott szakadékban, egy fekete lyuk eseményhorizontján túl talán
-
szőröscica
addikt
-
VoidXs
nagyúr
Az Astránál csak egy jobb döntés van, a Suzuki Swift (az enyém 92-es). Tökéletes kuplungja van 23 év után is, a szerelők rémálma, egyedül féket kellett benne cserélni, meg nemrég az utángyártott központi zár ment benne tönkre. Autópályaképes, és ha szórakozni akarsz vele, a 7.5 másodperces gyorsulásával arra is tökéletes.
-
Petyyyyy
addikt
Mi köze a címben szereplő informatikus szónak a leírtakhoz?
Saját ismeretségi körből merítve és magamból kiindulva: az informatikus biztosra megy.
Ezek után a nincs próbaút, nincs alku, egyedül megyek megnézni eljárás helyből egyes. Találkozunk a pótvizsgán.
Ettől függetlenül sok örömöt és balesetmentes közlekedést a géperejűhöz!

-
HoaryFox
őstag
Nekem azért benne volt, hogy hosszabb távon se legyen kínszenvedés az autó, ugyanis ha túlórázom, akkor kocsival megyek be a ~65 km-re lévő gyárba, ahol dolgozom.
A Swift nálam élből kiesett, nem azért mert rossza autó volna, sőt, lehet jobban felszereltet vagy fiatalabbat is vehettem volna belőle csak nem az én stílusom, valahogy nem éreztem volna magamat benne biztonságban.
Na, de nem fecsegek

-
törölt tag
első autónak nekem e46 2.0 benzines szedán van 318 bmwből. itthon is ki lehet fogni normális állapotút, de az nem az alján lesz árban sem. 1.7-et adtam érte, de 9 évesen leigazolható 90k km, vezetett szervízkönyv, márkaszerviz se tudott belekötni, végig garázsos, kiskönyvben tankolás, óraállás vezetve dátummal, mellette lefűzve minden számla, az üzemanyagról is, éves kimutatás fogyasztás, szerviz költségek... mondjuk kerestem pár hónapig... itthon trend ugye hogy majomra van lóvé, banánra viszont nem adnak hitelt...
mindenki azt mondta hogy első autót olcsóért kell venni. nem igazán értettem miért... mondjuk húsz évesen akár. de 30 évesen inkább ha már megvolt a lóvé akkor vettem egy költségmentes megkímélt cuccot ami évekig jó lesz
addig is volt kocsim csak főleg cégeseket hajtottam -
E.Kaufmann
veterán
-
seolwon
tag
Én azt látom itt a környéken hogy sokan belefutnak rossz vételekbe úgy is hogy elvileg értenek hozzá, családban a harmadik autó, néha még bütykölni is szoktak, aztán az "új" autó rengeteg áll a garázsban vagy a szervízben. Persze legtöbbször 7-800k körüli Passat vagy BMW 300k kilóméterrel, az ilyet sose értem meg.
Én várom a folytatást

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A motorkód biztosan C14NZ, mert az van forgalmiban is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)