- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistraki
csendes tag
Hello, van egy eladó haier w910 nálam, még a pandáról vettem mikor megjelent, azóta használom és idáig semmi baj nem volt vele, tok+fólia végig. Ennyi.
-
törölt tag
Hali! Ha valaki keres ilyen telót: [link]
-
bisztricz
csendes tag
Az normális ha azt hiszi az adb driver telepítő hogy a Haier w910 az egy HTC telefon?
-
vaki
aktív tag
Minél olcsóbban? Az itthoni áraknál? És milyen angol oldal?
Ha valóban angol, értsd Angliából küldik, akkor se vám, se adó, csak a szállítási költség. Ha Kínából, akkor elkaphatják a vámon és jön rá 27% ÁFA. Ha megúszod és átmegy a vámon, akkor semmi. Amúgy szerintem majdnem mindenki kintről rendelte.... mivel az esetleges ÁFÁ-val együtt is olcsóbb, mint itthonról venni.
Ellenben ha van még kérdésed, akkor inkább a rendes topicba írd, az jobban pörög, hamarabb kapsz választ:
itt találod -
hbala5
csendes tag
Szia, én is szeretnék rendelni egy ilyen telefont, angol oldalakon jóval olcsóbban találtam, de azt írják, hogy nincs benne a vám ill. adó. Nem tudjátok érdemes kintről rendelni?
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Végre megjött a telóm
Kérdés: a gyári, vagy a CWM recoveryt érdemesebb felrakni? Gondolom egyszerre a 2 nem fog menni...
-
nagyobbmedve
csendes tag
A MiniTool Partition Wizard-dal particionáltam az SD kártyát, visszatettem a telóba, mire az először kiírta, h SD kártya előkészítése, majd elkezdet újraindulni. Valami miatt kikapcsoltam (nem is emlékszem miért) és amikor visszakapcsolatm, odáig ment, h fekete képernyőn a Haier-w910 felirat középen, a b. felső sarokban nagyon apró betűkkel:
ERROR: no boot partition found
ERROR: Could not do normal boot. Reverting to fastboot mode
fastboot mode
OEM_MAIN_VERSION: SWEP GDETB1A V02.024.G_05
OEM_BUILD_NUMBER: 35311
OEM_BUILD_TIME: Jan.17.2013.06:20:26
TARGET_BUILD_TYPE: SHIPEnnyi, innen se tőled, se hozzád. Vol+ kikapcs működik, bekapcsolva az eredmény változatlan.
Mit lehet tenni? -
válasz
nagyobbmedve #13 üzenetére
Vagy felcseréled a belső SD-t a külsővel (Lásd témaindító blogbejegyzés), vagy a Link2SD esetén egy második partíciót hozol létre a fizikai SD kártyán és arra linkeled az appokat.
-
Netster
csendes tag
Sziasztok!
A minap komolynak tűnő problémával szembesültem a masinát illetőleg (w910). Vodás hálózaton egyszerűen bontja a hívást minden előjel nélkül, vagy el sem indítja azt , csak kilép. Érdekes, hogy Telenoron nem tapasztaltam ezt. Bárkinek valami ötlet? -
nagyobbmedve
csendes tag
Segítsetek! Teljes a káosz a fejmben az SD kártyát illetően. Nem tudom elérni, hogy ne az úgynevezett belső SD-re mozgassa az appokat, hanem a valódi külső SD-re. Hogyan lehet kivinni az appokat? A készülék rootolt, Link2SD-vel
-
Foti_07
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A víz álló telefonom vizet kapott és azóta nem működik az érintő kijelző.
Először a töltést sem vette, de pc-ről tudom usb-n tölteni, be is kacsol, fel is lehet hívni, de csak head seten tudom felvenni, mert ugye nem megy a touch screen...
Van ötletetek mi lehet a baja? Mit kellene csinálnom? -
hunyadia
csendes tag
sziasztok!
offtopic kicsit, bocs. Kihasználatlanság miatt eladó kiscsinos w910ünk. Részletek:
http://hardverapro.hu/apro/haier_w910_3
Hátha vki épp rendelés előtt és érdekli. Üdv mindenkinek.
-
kmisi99
addikt
Egy stabil 4.2.1 romra én is nagyon kíváncsi lennék. Hosszabb használatatra tervezem ezt a telót így jó lenen egy jókis rom.
-
lercom
csendes tag
Szia!
Én is rendeltem egy ilyen telefont. Csak érdeklődnék, hogy a találtam 4.1.2-es ROM-ot rá itt De ez valami olyasmit ír ha jól értem hogy kínai-angol a launcher és azt le kell cserélni valami másikra. Meg, hogy jobban merűl az aksi.
Aztán találtam spanyol oldalon is ezek jobban rápörögtek a témára. Van eredeti gombos verzió meg olyan amin nincs gomb. (mondjuk akkor hol vannak a gombok azt nem tudom)Szóval ezekről nem tudnál valami magyar szájbarágos leírást csinálni?
-
Maximum1
őstag
Itt van infó a Qualcomm bootloader nyitásáról, de ez nekem magas.
-
Whiskys
csendes tag
Szia!
A gyári recovery angol nyelvű?
-
Maximum1
őstag
Nagyon szépen haladsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egyelőre csak a rootolás mikéntjét találtam meg, később bővítem (ha lesz több minden)ROOTMindenki a saját felelősségére...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest