- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarej
tag
Segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Reggeltem ebay-re de még nem rendeltem semmit. Most fentvagyok PP-n. Mivel nincs dombormintás kártyám, ezért azt választottam, hogy számlaszámot kell megadni.
Unicredit bankos vagyok. Hozzáadtam a számlaszámom, nevem, bank nevét.
Kaptam egy ilyen üzenetet. Review information for your bank account in HungaryPlease make sure your bank account information has been entered correctly, then click the Add Bank Account button.
If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee.
Click the Edit button to make any changes or corrections.
Ez mit jelent? Hogyan tudok majd rendelni ebay-ről valamit? Hogyan fog működni, illetve mennyi + költségre számítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest