Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csokislecso

csendes tag

Jó cikk! Én még nem használtam az ebay-t, de szerintem nem is fogom, legalábbis mostanában nem. Sokan írták itt előttem, hogy milyen olcsó... viszont én is szétnéztem az ebay-on a cikk hatására és egyáltalán nem találtam olcsónak. Lehet, hogy a rossz árfolyam miatt. Mostanában szeretnék új fényképezőt venni és összehasonlítottam az ebay-es árakat a magyar árakkal. A legolcsóbb fényképező is drágább ebay-en vám és áfa nélkül, mint itthon. Nézegettem memóriakártyát is, full ugyan az a kártya ebay-en 1000-2000Ft-al drágább mint mondjuk itthon a 220volt-on. :K Egy hete vettem egy egeret egy magyar webshopból szállítási költséggel volt 7000 HUF (és kevesebb mint 24 óra alatt itt volt a kezembe) kíváncsiságból megnéztem, hogy ebay-en mennyi lett volna és igen... szállítási költség nélkül 8500 HUF. Ugyanezeket megnéztem az angol ebayen és a magyaron is.. Nos ott is drágább. :( Arra viszont biztos jobb az ebay, hogy kis apróbb dolgokat vegyünk pl. kábeleket vagy olyat amit nem lehet kapni Mo-on.

Új hozzászólás Aktív témák