- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokislecso
csendes tag
Jó cikk! Én még nem használtam az ebay-t, de szerintem nem is fogom, legalábbis mostanában nem. Sokan írták itt előttem, hogy milyen olcsó... viszont én is szétnéztem az ebay-on a cikk hatására és egyáltalán nem találtam olcsónak. Lehet, hogy a rossz árfolyam miatt. Mostanában szeretnék új fényképezőt venni és összehasonlítottam az ebay-es árakat a magyar árakkal. A legolcsóbb fényképező is drágább ebay-en vám és áfa nélkül, mint itthon. Nézegettem memóriakártyát is, full ugyan az a kártya ebay-en 1000-2000Ft-al drágább mint mondjuk itthon a 220volt-on.
Egy hete vettem egy egeret egy magyar webshopból szállítási költséggel volt 7000 HUF (és kevesebb mint 24 óra alatt itt volt a kezembe) kíváncsiságból megnéztem, hogy ebay-en mennyi lett volna és igen... szállítási költség nélkül 8500 HUF. Ugyanezeket megnéztem az angol ebayen és a magyaron is.. Nos ott is drágább.
Arra viszont biztos jobb az ebay, hogy kis apróbb dolgokat vegyünk pl. kábeleket vagy olyat amit nem lehet kapni Mo-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest